Geld verdienen in Animal Crossing: New Horizons doe je zo

Games Jelle van Es 23 mrt 2020
Leestijd: 4 minuten

Wellicht dat ook jij afgelopen weekend aan de slag bent gegaan met Animal Crossing: New Horions op de Nintendo Switch. De kans is groot dat je als fanatieke speler nu bijna het museum in je dorpje hebt staan en waarschijnlijk ook wel wat verbouwingen in je huis hebt gedaan. Ikzelf heb inmiddels mijn huis uitgebouwd met twee extra kamers en ben nu druk bezig mijn lening van 548.000 klingels af te betalen. Geld verdienen in Animal Crossing: New Horizons is wat dat betreft een must.

Maar hoe kun je nu het beste geld verdienen in Animal Crossing New Horizons? Er zijn verschillende manieren. Hoe meer vissen je vangt en verkoopt, hoe meer geld er binnenkomt, dat is duidelijk. Er zijn echter makkelijkere manieren om goed te scoren.

Leer om te gaan met knollen

Eén van de belangrijke manieren om geld te verdienen in Animal Crossing: New Horizons is door slim om te gaan met de knollen. Elke zondag ochtend tot 12 uur verschijnt er een personage genaamd Daisy Mae op het eiland. Zij verkoopt knollen voor een vaste prijs. Deze kun je dan groots inslaan en bewaren. Vervolgens ga je elke dag naar de winkel en kijk je wat de dagprijs voor knollen is. Als die meer is dan wat je er voor betaalt hebt , kun je ze met een dikke winst verkopen. Zelf heb ik op die manier in de eerste week zo’n 50.000 klingels winst gemaakt. Ik kocht eerst een lading knollen in voor 1000 klingels per tien stuks en verkocht die uiteindelijk voor 1500 klingels per tien stuk. Elke dag was de prijs anders. Mijn slechtste prijs tot nu toe was 62 klinges, terwijl de beste prijs op 202 stond. Ik had ze dus eigenlijk te vroeg verkocht en kon uiteindelijk meer geld verdienen in Animal Crossing: New Horizons.

Daisy Mae
Daisy Mae in Animal Crossing (Afbeelding: Nintendo)

Hou de dagelijkse topper in de gaten

In de winkel van Timmy en Tommy Nook kun je al je spullen verkopen en krijg je dan een bepaald bedrag. Elke dag is er ook een dagelijkse topper. Wanneer je dat product verkoopt, dan krijg je daar twee keer zoveel klingels voor. Het is dan ook aan te raden om de diverse grondstoffen niet direct aan de winkel te verkopen, maar deze te bewaren voor het moment dat je een topper kunt verkopen. Zelf heb ik op die manier dit weekend iets van 30 schommelstoelen verkocht. Per stuk leverde die me nu zo’n 5.000 klingels op en dan gaat geld verdienen in Animal Crossing: New Horizons lekker snel.

De dagtopper verkopen levert veel geld op (Afbeelding: Nintendo)

Haal fruit van andere eilanden voor fruitbomen

Wanneer je je avontuur begint, dan heb je op een eiland een bepaald soort fruit aan je bomen groeien. Deze kun je dan plukken en opnieuw planten, waardoor je meer fruitbomen hebt. Elk stuk fruit dat geldt als inheems levert je zo’n 100 klingels op. Maar wanneer je andere eilanden bezoekt en daar fruit oppakt, meeneemt en op je eigen eiland plant, dan levert dat fruit je 500 klingels op. Het is dus verstandig om vrienden te maken en te kijken of je fruit van een eiland van een vriend kunt scoren. Of kijk op Twitter of mensen hun Dodo Code achterlaten om zo hun eiland te betreden. Weest in dat laatste geval wel zo vriendelijk om je eigen fruit en bepaalde voorwerpen mee te nemen, zodat je de vriendelijke persoon die zijn deuren open doet ook wat geeft. Zo kan iedereen makkelijk geld verdienen in Animal Crossing: New Horizons.

Animal Crossing: New Horizons
De verschillende soorten fruit (Afbeelding: Nintendo)

Verkoop aan de juiste persoon

Het is makkelijk om de insecten en vissen die je niet kunt schenken aan het museum te verkopen aan Timmy en Tommy Nook. Wil je echter het meeste uit je klingels halen, dan kun je deze bewaren. Zo nu en dan wordt je eiland bezocht door de personages C.J. en Flick. De eerste is dol op vissen, terwijl die tweede van insecten houdt. Wanneer je de juiste soort aan deze twee personages verkoopt, krijg je meer klingels dan dat je normaal kan scoren en dat helpt weer met het doel van geld verdienen in Animal Crossing: New Horizons.

Animal Crossing: New Horizons
Aan C.J. verkoop je je vissen voor meer geld (Afbeelding: Polygon)

Hopelijk helpt dit je allemaal op weg en kun je binnen de korte keren alle schulden aan Tom Nook voldoen en steeds dichter te komen bij je absolute droomeiland. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen