Jelle van Es
Jelle van Es Games 24 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Oneindig geld in Animal Crossing: New Horizons dankzij glitch

In Animal Crossing: New Horizons draait het allemaal om het geld, de zogenaamde klingels in de Nederlandse versie. Met geld kun je nieuwe voorwerpen voor in je huis aanschaffen of natuurlijk je huis uitbreiden. Het is soms hard werken om de verschillende leningen af te betalen, maar dankzij een glitch is dat verleden tijd.

Want met deze Animal Crossing: New Horizons glitch is het mogelijk om voorwerpen te dupliceren en op die manier dus heel veel waardevolle dingen te verkopen voor veel geld. Zo kreeg je van Nintendo een Nintendo Switch voor in de game die enkele tienduizenden klingels waard is.

Oneindig geld met Animal Crossing: New Horizons glitch

Voor deze Animal Crossing: New Horizons is het nodig om twee personages op je eiland onder jouw controle te hebben. Het is mogelijk om hiervoor een vriend uit te nodigen, maar je kunt ook de beide personages los van elkaar met een Joycon besturen. Vervolgens moet je buiten ergens een tafeltje neerzetten dat gedraaid kan worden. En daar moet je dan het voorwerp op zetten dat je wilt dupliceren en uiteindelijk verkopen. Vervolgens laat je het tafeltje draaien met het tweede personage, die geldt als gast. Op het moment dat je het tafeltje draait, pak je met de leider het voorwerp op. Het vergt wat timing, maar als het lukt, dupliceer je het voorwerp. Deze video geeft je een idee van hoe het werkt.

Uiteraard is het de vraag hoe je gebruik kunt maken van deze Animal Crossing: New Horizons glitch en of je het ook echt wilt gaan doen. Voor mij is dit een game die ik dagelijks een uurtje speel en dan op die manier voortgang boek. Ik heb bijna mijn lening van 548.000 klingels afgelost. Met deze glitch is het mogelijk om in één dag gelijk zoveel geld te verdienen dat je daarna alles voor de rest van je leven kunt kopen. Dat haalt wel een beetje de lol er uit. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. Wil je weten wat wij er van vinden? Lees dan hier onze review.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!