Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Smartphones 22 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Gelekte Samsung Galaxy S22 Ultra laat interessante wijziging zien

Mogelijk is de achterkant van de Samsung Galaxy S22 Ultra gelekt. En die achterkant laat een interessante wijziging in het design zien. In die backplate zitten namelijk verschillende gaten voor de verscheidene cameralenzen van de smartphone. Dat houdt in dat Samsung mogelijk afstapt van het zogenaamde camera-eiland.

Wanneer er een nieuwe high-end smartphone van Samsung aankomt, dan is daar vaak een hoop om te doen. Mensen kijken uit naar wat voor kracht het toestel huisvest, maar zijn ook reuze benieuwd naar het nieuwe design. Telefoons lijken tegenwoordig allemaal op elkaar, tot ze dat natuurlijk niet meer doen.

Samsung Galaxy S22 Ultra-achterkant gelekt

Zo nu en dan voeren fabrikanten nog wel eens grote veranderingen door aan smartphonesdesigns. Voor Samsung is dat alweer vijf, zes jaar geleden, met de release van de Galaxy S8. Het is dus weer tijd voor een ander aanzicht, als je het ons vraagt. En het lijkt erop dat we dat andere aanzicht volgend jaar krijgen.

De Samsung Galaxy S22 Ultra presenteert zijn vele cameralenzen mogelijk in een unieke opstellingen en op aparte wijze: namelijk direct in de achterkant. Dit keer dus geen los camera-eiland of twee losse modules, maar vijf losse lenzen. Houd er rekening mee dat het een gerucht is en dat het design mogelijk anders is.

Een hoop nog niet duidelijk

Mocht dit ontwerp echter werkelijkheid zijn, dan is het nog maar de vraag waar Samsung de led-lampjes achter op de Samsung Galaxy S22 Ultra plaatst. Dan gaan we er wel vanuit dat Samsung de quadcamera-opstelling met laser-autofocus aanhoudt. Het kan zijn dat die opstelling aankomend jaar natuurlijk ook verandert.

Samsung Galaxy Z Flip 3: ze hebben het ein-de-lijk voor elkaar!

Er is een hoop dus nog niet duidelijk. Heel gek is dat niet, aangezien Samsung zelf nog niets over de nieuwste high-end smartphones naar buiten brengt. Naar verluidt wordt dit toestel in januari of februari aangekondigd. Helaas heeft Samsung ook dat nog niet bekendgemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Weibo

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!