Gerrard Street: hoogwaardige koptelefoons met levenslange garantie

Gadgets Thomas Aalderink 3 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Een goede koptelefoon is een flinke investering waar je het liefste zo lang mogelijk van geniet. Helaas is en blijft het een gebruiksvoorwerp. Je kunt dan ook bijna niet voorkomen dat er op den duur iets stuk gaat of slijt. Daar moet je rekening mee houden, want je wil niet zonder koptelefoon komen te zitten. Gelukkig heb je van die angst bij Gerrard Street geen last.

Als het over koptelefoons gaat denk je waarschijnlijk al snel aan Sony, Bose, Sennheiser en andere grote namen. Als je op zoek gaat naar een nieuwe koptelefoon, dan ga je waarschijnlijk eerst bij deze merken kijken. Logisch, maar vergeet niet om ook Gerrard street mee te nemen in je vergelijking. Dit Nederlandse merk biedt namelijk hoogwaardige producten die zich met de top kunnen meten én een service waar veel andere merken niet aan kunnen tippen.

De voordelen van Gerrard Street

Wanneer je een koptelefoon koopt bij Gerrard Street krijg je de rest van je leven gratis reparaties. Wanneer er iets kapot gaat of versleten is, kun je deze gewoon laten vervangen. Je krijgt het vervangende onderdeel dan gewoon thuisgestuurd. De koptelefoons van Gerrard Street zijn modulair en het vervangen van de onderdelen is een fluitje van een cent. Vervolgens stuur je het kapotte/versleten onderdeel weer terug. Het kost je geen euro extra en je geniet toch gewoon weer van een koptelefoon in topconditie.

Gerrard Street Prince
Modulaire koptelefoons. (Afbeelding: Gerrard Street)

Dit betekent dat jij zorgeloos kunt genieten, maar ook dat je bijdraagt aan een betere wereld. Wanneer iets stuk gaat hoef je niet de gehele koptelefoon weg te gooien. Dat zou namelijk enorm zonde zijn. Toch is dat helaas wel hoe het meestal gaat. Bij Gerrard Street dus niet. Hun koptelefoons zijn modulair en dragen zo bij aan de vermindering van e-waste. Als het niet nodig is, wordt er niks weggegooid. Zo draagt Gerrard Street bij aan een schonere wereld.

Kopen of huren

De koptelefoons van Gerrard Street zijn al een tijdje op de markt. Toch is er onlangs iets belangrijks veranderd. Voorheen kon je de koptelefoons niet kopen. Er werd toen alleen gewerkt met een soort huurconstructie. Je betaalt dan maandelijks een bescheiden bedrag en krijgt vervolgens de beschikking over een koptelefoon met bijbehorende service. Dat werkt uitstekend, maar sommige mensen betalen liever één keer voor een product dat dan ook echt van hen is. Goed nieuws voor deze mensen, want dat kan nu ook. Eén keer betalen, levenslang genieten.

Benieuwd naar de verschillende modellen en wat de prijzen zijn van deze koptelefoon, of wil je meer weten over de missie van Gerrard Street? Klik dan hier.

Speciaal voor WANT-lezers

Gebruik ‘want21’ in de checkout en ontvang de gehele maand maart 26 euro korting op de Prince. Een koptelefoon die we je van harte kunnen aanraden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen