Deze Game of Thrones-ster gaan we terugzien in nieuwe Star Wars-serie

Films & Series Jeroen Kraak 2 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Star Wars-held Obi-Wan Kenobi krijgt zijn eigen serie op Disney+. Daarin gaan we een aantal bekende gezichten zien, waaronder een Game of Thrones-ster.

Niemand minder dan Indira Varma heeft een rol te pakken in de toekomstige Star Wars-serie over Obi-Wan Kenobi. Ze volgt hiermee andere grote namen als Ewan McGregor en Hayden Christensen die hun karakters Obi-Wan en Darth Vader opnieuw gaan spelen. Veel fans kijken uit naar de nieuwe Star Wars-serie, aangezien The Mandalorian tot perfectie is uitgewerkt.

Disney+ is dankzij STAR een groter gevaar voor Netflix dan ooit tevoren!

Een Star Wars-serie over Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi is een van de vele nieuwe Star-Wars-shows die Lucasfilm voor Disney+ maakt. De nieuwe serie wordt geregisseerd door Deborah Chow die ook al verantwoordelijk was voor twee afleveringen van The Mandalorian. We moeten nog wel even wachten op de nieuwe Star Wars-serie over Obi-Wan Kenobi. De opnames beginnen pas later deze lente in Los Angeles.

Hoewel we weten dat de nieuwe Star Wars-serie over Obi-Wan Kenobi gaat, geeft Disney+ nog geen informatie prijs over de inhoud van de serie. Er gaan dan alleen nog geruchten over de serie. Men verwacht echter dat de serie zich afspeelt in de periode tussen gebeurtenissen van Revenge of the Sith en A New Hope.

Indira Varma krijgt een rol

Deadline meldt nu dat Indira Varma is gecast voor een rol. Ze speelde eerder natuurlijk Ellaria Sand in Game of Thrones tot het zevende seizoen. Natuurlijk heeft ze meer mooie rollen op haar CV staan. Zo speelde ze in de HBO-series Rome en Carnival Row en schitterde ze recent nog in For Life van de Amerikaanse zender ABC.

Indira Varma Star Wars Obi-Wan Kenovi
Indira Varma zien we na Game of Thrones ook terug in het Star Wars-universum. (Afbeelding: Angela Weiss / AFP)

Tijdens The Mandalorian zagen we natuurlijk veel bekende gezichten terugkomen uit eerdere Star Wars-films. Zo was er natuurlijk Boba Fett en ook had Luke Skywalker een rol. Er wordt dus ook een hoop gespeculeerd over wie we gaan zien de nieuwe Obi-Wan-serie. Fans hopen dan ook dat Luke Skywalker en Leia terug gaan komen in deze productie.

De opnames moeten dus nog beginnen en ook is er nog geen releasedatum bekend. Vermoedelijk wordt dat dus pas ergens in 2022.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen