Far Cry 6-badguy Giancarlo Esposito heeft een paar onmisbare tips voor je

Games Jelle van Es 22 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Giancarlo Esposito is een bekende acteur. Je kent hem waarschijnlijk uit Breaking Bad of The Mandalorian. Maar hij speelt straks ook een grote rol in Far Cry 6. Hij is daar de grote badguy.

Het duurt nog een paar weken en dan kun je losgaan met Far Cry 6. Vaak is het zo bij Ubisoft-games dat je vlak voor de release dood wordt gegooid met assets. En dat zien we nu dus ook.

Far Cry 6-badguy geeft je tips

Op het Youtube-kanaal van Ubisoft heeft het bedrijf een aantal video’s uitgebracht met Giancarlo Esposito in de hoofdrol. Daarbij kruipt hij in de rol van Antón Castillo, de dictator van het fictieve eiland Yara. Vanuit die rol geeft hij onder andere spelers tips over hoe ze game kunnen spelen. Maar daarbij maakt hij wel de kanttekening dat men dat eigenlijk niet moet doen. Want hoe beter de speler is in de game, hoe groter de kans dat hij uiteindelijk het veld moet ruimen.

In een andere mail beantwoordt de beste man de vragen die fans naar verluid hebben gesteld. Fans zouden in dit geval ook gewoon de ontwikkelaars van Far Cry 6 kunnen zijn, maar dat terzijde. Daarbij gaat hij in op de vraag of Diego, de zoon van Castillo, de jonge versie is van Vaas, de badguy die je onder andere kent uit het derde deel. Volgens Giancarlo Esposito is dat dikke onzin, waarmee dit gerucht uit de wereld lijkt te zijn.

Nog even wachten

Het is nog even wachten op de game De game staat gepland voor 7 oktober. In de titel ga je aan de slag met Dani Rojas, die zowel een mannelijke als een vrouwelijke versie heeft. Net als bij de Assassin’s Creed-games dus. In Far Cry 6 krijg aan het begin te maken met een traumatische ervaring, waarbij Castillo op een boot de vrienden van Dani afknalt. Dat is genoeg om flink pissig te worden en het op te nemen tegen deze vorm van terreur.

Far Cry 6: alles wat je moet weten over deze veelbelovende game

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen