Jelle van Es
Jelle van Es Games 22 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Gran Turismo 7 krijgt een speciale 25th Anniversary Edition

We komen in een periode waarin heel wat gameseries indrukwekkende gameverjaardagen vieren. Zo ook Gran Turismo 7. Volgend jaar is het 25 jaar geleden dat de eerste game voor de goude oude PlayStation verscheen. En om dat te vieren krijgt het nieuwste deel een speciale 25th Anniversary Edition.

Dat liet de ontwikkelaar weten op het PlayStation Blog. Hoewel Gran Turismo 7 uitkomt voordat de gamereeks exact 25 jaar bestaat, vond de ontwikkelaar het wel tijd voor een feestje.

Speciale jubileumversie voor Gran Turismo 7

Want de eerste Gran Turismo verscheen op 23 december 1997 in Japan. En Gran Turismo 7 komt op 4 maart 2022 uit. Dus eigenlijk gaan we negen maanden te vroeg feest vieren. Maar goed, langer wachten is ook niet iets dat we willen. Dus laat de speciale versie maar komen. Je hebt twee keuzes. Wanneer je graag games fysiek wil hebben, dan kun je een variant kopen die geleverd wordt in een speciale SteelBook case. De game geeft je de fysieke versie van de PlayStation 5-game en ook nog een downloadcode voor de PlayStation 4-versie. Tevens krijg je met deze versie gelijk 1.100.000 Credits. Dan kun je gelijk een paar toffe wagens kopen.

Gran Turismo 7
De speciale versie (Afbeelding: Sony)

De speciale versie van Gran Turismo 7 geeft je verder een Toyota GR Yaris met een speciale livery. Je krijgt 30 Manufacturer / Partner Avatars, een soundtrack met de muziek en wagens als de Toyota Castrol TOM’S Supra, de Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth) en de Porsche 917K Living Legend. Dan kun je dus gelijk goed starten.

Digitale versie

Er is ook nog een digitale versie van de Gran Turismo 7 25th Anniversary Edition. Deze geeft je een digitale versie van de game voor de PlayStation 4 en de PlayStation 5. De versie krijgt alle bonussen die de fysieke versie ook heeft. Het verschil zit hem er in dat je bij deze versie 1.600.000 Credits krijgt. Dan kun je dus nog meer dikke wagens gaan kopen in de game. Moet je alleen wel even het juiste rijbewijs hebben om er ook mee te scheuren. Wil je meer lezen over de game? Lees dan dit artikel.

Gran Turismo 7: de 8 dingen die je moet weten (pimp je wagen en meer)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!