Goed nieuws voor Max Verstappen- en Formule 1-fans met Netflix

Films & Series Jeroen Kraak 8 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kan je niet zonder Formule 1? Dan heeft Netflix goed nieuws! Er komen nieuwe seizoenen aan van Formula 1: Drive to Survive.

Er zijn inmiddels drie seizoenen van Formula 1: Drive to Survive. Met de serie hebben we een inkijkje achter de schermen van de Formule 1. Door de productie hebben we een flink aantal nieuwe culthelden in de sport nog beter leren kennen. Wat te denken van Günther Steiner. De teambaas van Haas zorgde voor vermakelijke televisiemomenten.

Formula 1: Drive to Survive gaat verder

Voor de fans is er nu goed nieuws. Drive to Survive-producent James Gay-Rees heeft bekendgemaakt dat er een vierde en vijfde seizoen van de serie komt. Mogelijk gaat Max Verstappen daar een hoofdrol in spelen. De Nederlandse coureur maakt dit jaar meer dan ooit kans om de wereldtitel in de Formule 1 te veroveren.

Er was de afgelopen tijd kritiek op de serie. Zo vond Max Verstappen dat de serie maar wat knipt en plakt en gebeurtenissen uit zijn verband rukt. Hij liet dan ook weten geen fan te zijn.  Andere mensen lieten weten dat de serie te weinig diepte heeft en te veel belust is op sensatie in de Formule 1. Desondanks zijn de kijkcijfers van Formula 1: Drive to Survive zijn schijnbaar nog steeds goed.

Ziggo gaat Formule 1 uitzenden met 4K beeldkwaliteit

Het nieuws van de verlenging kwam van James Gay-Rees zelf. Hij maakte het bekend in de In The Fast Lane-podcast. Daarin blikte hij ook vooruit op het aankomende Formule 1-seizoen. Hij verwacht een nek-aan-nek race tussen Mercedes en Red Bull. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunnen de makers alsnog hun gang gaan. Het laatste seizoen stond vooral het middenveld centraal in de serie.

Het nieuwe Formule 1-seizoen

Natuurlijk kunnen we al een aantal onderwerpen raden voor het nieuwe seizoen naast de kampioenstrijd. Zo zijn er de strijd bij Haas tussen Mazepin en Schumacher, de komst van Perez naar Red Bull en de opkomst van McLaren.

Wil je weten wat wij van het nieuwste seizoen van Formula 1: Drive to Survive vinden? Check dan onze review.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen