Met deze spotgoedkope mini airco overleef jij de tropische hitte

Deals Redactie 15 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Als wij Nederlanders ergens goed in zijn, dan is het wel klagen over het weer. Een paar weken geleden vonden we het te koud en nat, inmiddels wordt er steen en been geklaagd over de hitte. Veranderen kunnen we het in ieder geval niet, maar we kunnen ons er wel op aanpassen. Zo is deze spotgoedkope mini airco precies wat je nodig hebt om deze tropische dagen te overleven.

Deze turbo bureau aircooler is je ideale maatje tijdens de warme dagen. Hij is compact, lekker licht en heel gemakkelijk in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is hem vullen met koud water. Het water wordt in de honinggraatfilter van deze mobiele airco gezogen. De lucht wordt hier vervolgens langs geblazen en op die manier gekoeld. Zo gaat er warme lucht in en blaast hij gekoelde lucht jouw kant op.

Compacte airconditioner

Deze handige mobiele airco is ideaal voor iedereen die tijdens deze tropische periode moet thuiswerken. Hij is namelijk lekker compact en past gemakkelijk op je bureau. In de hoogste stand komt de koude luchtstroom ongeveer 2 tot 3 meter ver. Meer dan genoeg om je werkplek lekker koel te houden.

turbo bureau aircooler mini airco aurconditioner
De turbo bureau aircooler (Afbeelding: Groupdeal)

Ben je zo hard aan het werk dat je toch oververhit dreigt te raken? Dan heeft deze mini airco nog een geheim wapen dat je in kan zetten. De turbo bureau aircooler beschikt namelijk ook nog over een vernevelfunctie. Hierbij wordt er een fijne koude nevel/mist verspreid die voor nog meer verkoeling zorgt.

Spotgoedkope mini airco

Dit alles bij elkaar maakt deze mobiele airco de ideale gadget om deze zomer je hoofd koel te houden. Een bijkomende voordeel is de prijs. Bij Groupdeal vind je deze turbo bureau aircooler namelijk voor slechts 24,99 euro. Dat is geen geld voor zo’n handige, en met deze temperaturen essentiële, mini airco.

Met deze scherp geprijsde slimme mobiele airco houd jij je hoofd koel

Zoek je een mobiele airco die wat meer vermogen heeft en hele ruimtes snel kan koelen? Geen zorgen, ook dan hebben we wel wat voor je. Check bijvoorbeeld deze slimme mobiele airco met spraakbesturing.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen