Grote blockbusters komen in april naar Amazon Prime Video

Films & Series Jeroen Kraak 30 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Het is bijna april en dus komt Amazon Prime Video met wat we allemaal kunnen verwachten. Een aantal grote films kun je verwachten.

Amazon Prime Video is een van de grootste streamingdiensten ter wereld. Met een prijs van 2,99 euro per maand is het in Nederland dan ook flink goedkoper dan haar concurrenten. Dat betekent niet dat de dienst weinig te bieden heeft. In tegendeel zelfs, want je kunt aankomende maand een aantal grote releases verwachten. Wij zetten ze voor jou op een rijtje.

Edge of Tomorrow – 4 april

Laten we beginnen met een keiharde actieklassieker. Deze film uit 2019 met Tom Cruise, Emily Blunt en Bill Paxton is een ouderwetse mens versus alienfilm. Toch is deze film anders dan anderen. Elke keer als Tom Cruise omkomt op het slagveld, begint het gevecht opnieuw. Een soort Groundhog Day meets sci-fi.

Tenet – 7 april

Tenet was een van de weinige grote blockbusters die tijdens de coronacrisis wel gewoon te zien was in de bioscoop. In deze film van Christopher Nolan speelt de regisseur met de tijd en natuurlijk zit deze ook bomvol actie. De film met John David Washington is genomineerd voor twee Oscars. Nu is de film te zien op Amazon Prime Video.

We Children of Bahnhof Zoo – 9 april

In de Amazon Prime Video Original We Children of Bahnhof Zoo volg je het verhaal van zes tieners die vechten voor hun droom van geluk en vrijheid. Hun ouders en leraren begrijpen dat niet. De zes storten zich in de opwindende Berlijnse nachten zonden grenzen en regels. Die extase lijkt niet alleen hun vriendschap te vernietigen, maar hun ook naar de afgrond te drijven.

Them – 9 april

Them gaat over een zwarte familie die in de jaren ‘50 verhuist naar een witte wijk in Los Angeles. Dit gebeurt tijdens een periode die bekendstaat als The Great Migration. Kwaadaardige krachten van zowel de buren als van het buitenaardse dreigen hun verhuizing en leven te verwoesten. Deze Amazon Prime Video Original is gemaakt door Little Marvin.

Tom Clancy’s Without Remorse – 30 april

Tom Clancy kennen we natuurlijk vooral van zijn boeken, die een flinke inspiratiebron zijn voor film- en gamemakers. Wanneer een groep Russische soldaten de familie van John Kelly vermoordt, zint hij op wraak en hij gaat hij ze achterna. Samen met een collega SEAL ontdekt hij een complot dat de Verenigde Staten en Rusland in een totale oorlog dreigt te storten.

Verder deze maand op Amazon Prime Video

Doorman – 1 april 2021

The Notebook – 1 april 2021

Unt. Seth Rogen Comedy Special S1 – 1 april 2021

Like A Boss – 2 april 2021

Train To Busan II (Peninsula) – 2 april 2021

The Rhythm Section – 5 april 2021

Blood Diamond – 7 april 2021

2001: A Space Odyssey – 10 april 2021

Batman V Superman: Dawn Of Justice – 16 april 2021

Man of Steel – 19 april 2021

The Shawshank Redemption – 22 april 2021

The Intern – 25 april 2021

Irresistible – 26 april

San Andreas – 28 april 2021

Netflix komt met deze nieuwe series en films in april

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen