Patch 1.2 voor Cyberpunk 2077 is eindelijk live en fixt een hoop

Games Jelle van Es 30 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Eerder vandaag hadden we het al over Cyberpunk 2077. Toen attenderen we onze lezers er op dat de game met korting te koop was. En dat is niet het enige wat er te melden is over de game.

Want vanaf vandaag kun je de Patch 1.2 update binnenhalen voor Cyberpunk 2077. Dat is de tweede grote update voor de game. Deze lost zeker niet alle problemen op en zeker op de spelcomputer blijft de game er minder mooi uitzien, maar technisch moet het allemaal wat beter gaan lopen.

Cyberpunk 2077 krijgt belangrijke update

Vlak na de lancering van Cyberpunk 2077 kwam de ontwikkelaar al met een Road Map. Daaruit bleek dat we twee grote patches zouden krijgen, waarvan Patch 1.2 de tweede is. Na deze update zullen er zeker nog wel wat fouten in de game zitten en die worden nog aangepakt. Maar de focus lijkt na deze update vooral te gaan over de nieuwe content die er voor gepland staat in de vorm van gratis DLC. Ook wordt er nog altijd gewerkt aan de next-gen versie van de game, die hopelijk een stuk beter gaat werken als de versie die nu voor de PlayStation 4 en de Xbox One beschikbaar is.

Het volledige overzicht met de verbeteringen voor Cyberpunk 2077 kun je hier bekijken. Het belangrijkste wat deze nieuwe patch doet, is bepaalde problemen met quests oplossen. Op die manier loop je niet vast in een quest omdat bijvoorbeeld een holocall niet doorkomt. En dat is wel zo fijn. Ook zit je minder vaak vast met een auto en moeten de NPC’s beter reageren op hetgeen dat je doet.

Politie treedt strenger op

Daarnaast zul je in de game wat meer moeten opletten. Volgens de ontwikkelaar zal de politie sneller reageren wanneer je je misdraagt, dus acties hebben in de game nu meer gevolg.

Cyberpunk 2077 is nu voor de helft van de prijs te koop

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen