Ratchet & Clank is binnenkort nog beter op de PlayStation 5

Games Jelle van Es 30 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Wanneer je in het bezit bent van een PlayStation 5, dan ben je waarschijnlijk al een gelukkige gamer. Maar in sommige gevallen heb je nog wat extra voordelen. Dat is het geval met Ratchet & Clank.

Mocht je het gemist hebben: je kunt Ratchet & Clank nu gratis binnenhalen. Dat kan nog tot en met 31 maart, dus je hebt nog twee dagen om je PlayStation 4 of PlayStation 5 aan te zetten en de game te scoren. En wanneer je hem op de PS5 speelt, dan heb je binnenkort een extra bonus.

Ratchet & Clank nog beter op de PlayStation 5

Ratchet & Clank gaat namelijk op de PlayStation 5 een update krijgen. Daarmee heb je de mogelijkheid om de game te spelen met 60 frames per seconden. Dat betekent dat de game een stuk soepeler loopt en daarmee nog leuker is. De game is an sich al erg fijn. Het is een remake van de eerste game in de serie, waardoor je er qua verhaal heel erg goed in kan stappen. Daarbij krijg je een mooie mix van platform-elementen en actie met de verschillende wapens. In de onderstaande tweet liet ontwikkelaar Insomniac Games weten dat de update ergens in april wordt uitgerold.

Ratchet & Clank is niet de eerste game op de PlayStation 5 die een update krijgt waarmee hij in 60fps draait. Een game als God of War heeft ook zo’n update gekregen en is daarmee nog net wat beter dan op de PlayStation 4. Die game kun je overigens ook gratis spelen, wanneer je in het bezit bent van PlayStation Plus, want hij is onderdeel van de PlayStation Plus Collection.

Binnenkort meer gratis games

Ratchet & Clank kun je dus tot en met 31 maart gratis halen op de PlayStation 4 en de PlayStation 5. Bovendien zijn er nu nog eens negen games die je gratis kunt scoren. En op 20 april is het mogelijk om Horizon: Zero Dawn te scoren. Kortom, genoeg te doen op je favoriete spelcomputer.

PlayStation geeft maar liefst tien games gratis weg

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen