GTA Online krijgt bezoek van deze bekende rapper en een oude bekende

Games Jelle van Es 9 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Hoewel GTA Online inmiddels alweer lichtjaren oud is, is het een game die nog bizar veel gespeeld wordt. Daarbij helpt het dat de ontwikkelaar regelmatig wordt voorzien van nieuwe content.

Binnenkort kun je in GTA Online losgaan met een nieuwe update genaamd The Contract. Daarbij krijg je niet alleen te maken met een oude bekende, maar maak je ook kennis met een klassieker uit de rap-wereld.

GTA Online brengt The Contract

In GTA Online’s The Contract zien we de terugkeer van Franklin Clinton. Dat is uiteraard één van de drie hoofdpersonages uit het GTA 5-verhaal. Hij is wel wat afgevallen, maar zijn oude streken nog niet verloren. Samen met zijn oude vriend Lamar Davis heeft hij zijn eigen bedrijf opgezet, dat wordt beschreven als een ‘celebrity solutions agency’. Zij lossen dus problemen op voor de elite van Vinewood. In dit geval heeft Franklin twee dingen nodig. Enerzijds een betrouwbare partner en anderzijds een belangrijke klant. Die partner lijkt Lamar te zijn, maar je wordt ook bijgestaan door de hacker Imani en Chop de hond. Samen gaan ze op zoek naar een vermiste telefoon van een legendarische producer en de niet-uitgebrachte muziek die het bevat. En die producer is niemand minder dan Dr. Dre. Bekijk hieronder de trailer.

De nieuwe update voor GTA Online wordt op 15 december uitgebracht en is uiteraard gratis. Naast dat je nieuwe content krijgt, krijg je ook diverse muziek van Dr. Dre en andere artiesten. Er is zelfs sprake van een nieuw radiostation. Met de nieuw content bezoek je de oude buurt van Franklin, maar ga je ook spectaculaire feesten af. Deze neemt je mee naar groter losstaande huizen, maar ook naar de kantoren van de FIB. En dat alles om de telefoon te vinden aan de zijde van de oude bekende personages.

De crew

Er is meer

Hoewel dit de hoofdupdate is voor GTA Online, is er meer. Er zijn extra mogelijkheden voor agency-werk voor spelers die hun handen willen vuil maken. Ook kun je losgaan met nieuwe wapens, voertuigen en meer. Wil je meer lezen over GTA? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

GTA Trilogy Review: zo slecht als iedereen zegt?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen