Halo Infinite is de beste in de reeks volgens deze legendarische filmmaker

Games Jelle van Es 17 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Wanneer het op horror-films aankomt, dan is John Carpenter een absolute legende. Hij is verantwoordelijk voor cultklassiekers als Halloween, The Thing en Escape from New York. Films maken, dat doet hij nu niet meer echt, waardoor hij tijd heeft om games te spelen. Zoals bijvoorbeeld Halo Infinite.

En als je het aan John Carpenter vraagt, dan is Halo Infinite de beste in de reeks. Dat liet hij weten via Twitter. En dat is toch wel mooi dat zo’n filmmaker op leeftijd games speelt.

Halo Infinite goedgekeurd door John Carpenter

Want met een leeftijd van 74 jaar is John Carpenter niet meer de jongste onder ons. Maar dat neemt niet weg dat hij graag games speelt. In een oud interview met Giant Bomb liet hij weten dat hij dankzij zijn kleinzoon in aanraking is gekomen met gaming. Destijds was hij begonnen met Sonic The Hedgehog, maar sinds die tijd gamet hij dus veel. Op dit moment heeft hij dus veel plezier met Halo Infinite en dat laat hij graag weten aan de wereld.

Naast zijn liefde voor Halo Infinite die hij op dit moment beleefd, heeft hij in het verleden ook veel lol gehad met een game als Borderlands 2. Dat was lang zijn favoriete game. Ook heeft hij veel lol beleefd met games uit de BioShock- en de Dead Space-reeks. The Last of Us was ook een titel die hij goed kon waarderen. En blijkbaar heeft hij dus ook heel wat games uit de Halo-reeks gespeeld.

Infinite is ook gewoon goed

Nu is het mooi dat Halo Infinite dus de zegen heeft gekregen van John Carpenter. En hij staat daar niet alleen in. Ook wij vonden de game erg fijn. Daarover kun je lezen in onze review.

Halo Infinite: dé reden om een Xbox Series X of S te kopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen