OnePlus toont voor het eerst de nieuwe Harry Potter Watch

Films & Series Jeroen Kraak 18 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

OnePlus komt met een wel heel leuk gadget voor Harry Potter-fans. Met deze nieuwe smartwatch voel je jezelf even leerling van Hogwarts.

Het is alweer een tijdje geleden dat de laatste Harry Potter-film uitkwam. Het is nu wachten op de nieuwe Fantastic Beasts. Ook komt er volgend jaar nog een game op de PlayStation 5 uit in de Harry Potter-wereld. Voor wie daar allemaal niet op kan wachten heeft OnePlus nu iets leuks.

One Plus en Harry Potter

OnePlus laat vandaag voor het eerst de OnePlus Watch Harry Potter Edition zien. Helaas is er nu nog wel een maar, want als je nu al direct het adres van de webshop in aan het tikken bent kom je van een koude kermis thuis. Dit speciale horloge wordt op dit moment nog alleen in India verkocht, maar het lijkt ons zeer waarschijnlijk dat deze editie ook naar andere landen komt.

Anders maar toch hetzelfde

Er is nog een tweede maar. Dit horloge is eigenlijk precies hetzelfde als de OnePlus Watch. Wel is het uiterlijk natuurlijk helemaal anders. Dus laten we je precies vertellen wat je kunt verwachten. Het stainless steel van de kast heeft nu een iets andere kleur. Deze is nu namelijk koperkleur. Wat meteen opvalt is ook het bandje. Deze is gemaakt van vegan leer en daarin is ook het wapen van Hogwarts te zien.

Ook de binnenkant is iets anders. Het scherm heeft achtergronden van alle huizen op Hogwarts. Dat betekent dat je dus de kleuren van Gryffindor, Hufflepuff, Slytherin en Ravenclaw kunt kiezen. Ook de icoontjes op het scherm hebben allemaal een Harry Potter-thema. Ook het doosje van het horloge is helemaal in Harry Potter-thema. Kortom, dit is het ideale cadeau voor de fan van de films en boeken van J.K. Rowling.

Qua specs kun je hetzelfde verwachten van de normale OnePlus Watch.Dat betekent een amoled-scherm van 1,39 inch, 1 GB werkgeheugen en 4 GB opslagruimte. Ook is er een accuvermogen van 400 mAh waardoor je het lang met je gadget uithoudt.

Komt de watch naar Nederland?

Aan het begin van het weekend wisten we al te melden dat her horloge in de maak is. In dat bericht kon je al de zes wijzerplaten zien. In India is deze vanaf 20 oktober beschikbaar om te bestellen. Nu is het wachten tot wanneer wij het eindelijk in ons land kunnen aanschaffen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen