Tweede seizoen The Last of Us verschijnt niet volgend jaar, maar het jaar erop

Films & Series Mark Hofman 7 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

HBO Max heeft via een teaser trailer laten weten welke series we kunnen verwachten in 2024 en welke in 2025. The Last of Us seizoen 2 behoort tot die laatste categorie.

Hoewel het jammer is, zullen de echte fans niet heel verrast zijn door het nieuws. Eerder liet showrunner Craig Mazin al weten dat de productie van het langverwachte tweede seizoen pas van start gaat vanaf februari 2024.

The Last of Us seizoen 2 gaat hiermee later in productie dan de bedoeling was, als gevolg van de staking in Hollywood. Zowel de Writers Guild of America als SAG-AFTRA zorgden ervoor dat schrijvers en acteurs dit jaar massaal het werk neerlegden.

The Last of Us gaat in 2025 verder op HBO Max

HBO Max beleefde veel succes met het eerste seizoen van The Last of Us, waardoor de komst van een tweede seizoen onvermijdelijk was. In 2025 gaat het verhaal van Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) dus verder.

Hoewel dat verhaal lichtelijk gebaseerd zal zijn op het tweede deel van de gelijknamige game, dat overigens in januari als remaster op de PlayStation 5 verschijnt, zijn er ook delen van de game die niet gebruikt zijn en in de serie te zien zullen zijn.

Andere titels die verschijnen

De teaser trailer waarmee de komst van The Last of Us werd aangekondigd, zat overigens ook vol met andere titels.

Euphoria, The White Lotus, And Just Like That en Welcome to Derry verschijnen allemaal in 2025. In 2024 krijgen we de volgende titels te zien:

Dit bericht is onderdeel van De Snelle Hap

Dit artikel maakt deel uit van De Snelle Hap, onze rubriek waarin we iedere ochtend het belangrijkste nieuws van de nacht op een rij zetten, zodat je snel op de hoogte bent.

Benieuwd naar wat er afgelopen nacht allemaal nog meer is gebeurd? Check dan zeker even dit artikel.

De Snelle Hap | Dynamic Island ten einde, Messenger volgt WhatsApp en meer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen