Hogwarts Legacy: hoe wijzig ik de uitstraling van mijn personage?

Pop-Culture Mark Hofman 17 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Wie Hogwarts Legacy al enige tijd in handen heeft weet dat zijn of haar personage volledig naar eigen smaak is in te stellen. Niet alleen door het gezicht of haarstijl, maar ook zeker door de gear die je in het spel vrijspeelt.

Die gear is belangrijk, want het draagt features met zich mee die ervoor zorgen dat je personage zo krachtig mogelijk wordt. Beetje jammer, want je loopt er binnen de kortste keren bij als een clown eerste klas. Gelukkig is daar iets aan te doen.

Machtige tip voor Hogwarts Legacy

Wie geen zin heeft om met domme maskers of rare sjaaltjes rond te lopen in Hogwarts Legacy kiest waarschijnlijk voor minder goede gear met een fijne uitstraling. Laten we eerlijk zijn: die iconische Hogwarts-kleding blijft immers toch echt the way to go.

Persoonlijk had ik het even gemist, maar je kunt er als speler voor kiezen om het beste van beide werelden te pakken. Je kunt dus krachtige gear aan je personage hangen, terwijl je ook de uitstraling hebt van een reguliere student. Echt.

Druk op start en ga direct naar Gear. Kies de meest krachtige kleding uit en ga terug naar dat menu. Ga met je cursor naar het onderdeel, druk op vierkantje (PS5) of X (Xbox) en je komt in het Change Apperance-menu. Daar selecteer je de kleding naar keuze.

Kleding behoudt zijn kracht, maar krijgt via deze weg simpelweg een andere uitstraling. Feest.

Hogwarts Legacy, Harry Potter, Gear, outfit
Doodeng door het spel (Afbeelding: Portkey Games / Warner Bros.)

Onze betoverende Hogwarts Legacy gids

Hogwarts Legacy is een heerlijk spel dat makkelijk te leren is, maar wel enige moeite vereist om het volledig onder de knie te krijgen. Gelukkig zijn wij compleet ondergedompeld in de magische wereld en kunnen we je daar best een handje bij helpen.

Precies om die reden hebben we onze complete, en vooral betoverende, Hogwarts Legacy-gids in het leven geroepen. Een overzichtelijk artikel vol met linkjes naar andere artikelen die je helpen in de game.

Het maakt dus niet uit of je die ene spreuk zoekt, een bepaalde missie niet kunt voltooien of tegen puzzels aanloopt: we proberen je het allemaal zo makkelijk mogelijk uit te leggen.

Hogwarts Legacy: onze betoverende gids vol tips, quests en veel meer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen