BedJet V2: slimme gadget houdt je bed altijd koel

Smart Home Jelle van Es 15 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

De zomer kent veel voordelen. Lekker een terrasje pakken, heerlijk zwemmen, barbecuen tot in de late uurtjes en ga zo maar door. De zomer kent echter ook één groot nadeel: het is vreselijk om te slapen in de warmte. Elke zomer denk ik weer dat ik een airco systeem ga nemen om op die manier te ontsnappen aan de hitte. Maar mijn vrouw loopt altijd te klagen dat ze daar ziek van wordt. Wellicht dat ik haar moet overtuigen om de BedJet V2 in huis te halen. Daarmee zorg je er voor dat je onder je deken de perfecte temperatuur creëert, waardoor je altijd op de perfecte manier kunt gaan slapen.

Heerlijk slapen met de BedJet V2

Het idee van de Bedjet V2 is eigenlijk heel simpel. Je bevestigt het apparaat aan de zijkant van je bed en slaat dan de deken er overheen. Vervolgens blaast de Bedjet V2 lucht onder je deken op een bepaalde temperatuur. Daarmee slaap je dus eigenlijk onder je deken in een aparte wereld, hoewel dat misschien wat overdreven is.

Toch ben je op deze manier minder gevoelig voor temperatuur wisselingen van buitenaf. Zeker wanneer je net als ik met je benen buitenboord slaapt omdat het onder je deken te warm is, kan dit een goede oplossing zijn.

Bedjet v2

De Bedjet V2 heeft ook wel een duidelijke nadeel. Als je er gebruik van wil maken, dan moet je rekening houden met heel wat geluid dat het apparaat naar buiten brengt. Het kost namelijk wat kracht om lucht te blazen en als je gevoelig bent voor geluid, dan kan dat je op lange termijn gaan irriteren. Dus let daar mee op.

Wil je de Bedjet V2 in huis halen, dan moet je wel diep in de buidel tasten. Het apparaat kost je een slordige 300 euro en is hier te koop. Wil je juist lekker warm blijven? Dan is dit een goede tip.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen