iPhone 12 Pro Max vs Galaxy S21 Ultra: de ultieme smartphone-test

Smartphones Mark Hofman 21 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

De iPhone 12 Pro Max en Samsung Galaxy S21 Ultra zijn zonder twijfel de absolute topsmartphones van het moment. Iets dat, voor de prijs van meer dan €1200, overigens ook wel mag. De keuze is dus lastig, maar in bovenstaande video proberen we je te helpen met die keuze.

We beoordelen de twee smartphones op vijf verschillende categorieën waarin een punt te verdienen is. Aan het einde van de test krijg heeft één van de twee toestellen de meeste punten en dat is dan ook direct onze aanrader aan jullie.

iPhone 12 Pro Max vs Samsung Galaxy S21 Ultra

De afgelopen weken hebben we beide smartphones uitvoerig getest, om jullie vandaag te kunnen vertellen welke je moet kopen. Dat doen we door de smartphones, zoals gezegd, te beoordelen op vijf verschillende onderdelen:

  • Het ontwerp
  • Het beeldscherm
  • De camera
  • De batterij
  • Specificaties en Prestaties

Door beide smartphones op deze onderdelen te beoordelen krijgen we niet alleen een duidelijk beeld van welk toestel nu precies het beste is. Op deze manier zien we bijvoorbeeld ook op welke gebieden de smartphones het beste scoren. Wanneer jij dus twijfelt tussen de twee toestellen, maar de batterij het belangrijkste vind, dan weet je door deze test voor welk toestel je moet gaan. Ongeacht of het toestel de strijd nu wint of niet.

We zouden je graag in dit artikel vertellen wat de allerbeste smartphone is, maar die vraag beantwoorden we in de video voor je. Heb je geen zin om de video te bekijken en ga je liever aan de slag met de geschreven vergelijking? Dan hebben we goed nieuws voor je. Via de onderstaande link is het mogelijk om de vergelijking te checken.

Twee ijzersterke smartphones

Het mag duidelijk zijn dat beide toestellen ongelofelijk goed zijn in wat ze doen. Zoals we net al zeiden staan beiden modellen aan de top van de markt en daarom is het niet echt mogelijk om een verkeerde keuze te maken.

Jezelf toch liever verdiepen in beide apparaten? Check dan hier de review van de Samsung Galaxy S21 Ultra en hier de review van de iPhone 12 Pro Max!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen