Mediamarkt geeft enorme korting op de iRobot Roomba

Deals Jeroen Kraak 23 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Elke dag speuren jouw vrienden van WANT het internet af naar de perfecte deal voor je. Gadgets die je goedkoper dan normaal scoort. Vandaag de ideale oplossing voor mensen die niet van stofzuigen houden: de iRobot Roomba robotstofzuiger bij Mediamarkt. Oftewel, een ideaal alternatief voor Dyson.

Stofzuigen is een van de vervelendste klusjes in huis. Het is dan ook logisch dat je het elke keer maar uitstelt. Toch ontkom je er echt niet aan, want anders verandert jouw huis in een stofnest. Gelukkig is er een ideale oplossing: de robotstofzuiger. Een Dyson is natuurlijk vrij prijzig, maar deze iRobot Roomba is nu goedkoper bij Mediamarkt.

De iRobot Roomba bij Mediamarkt

We geven het toe, stofzuigers zijn natuurlijk niet heel sexy om over te lezen. Toch heb je waarschijnlijk net zoals iedereen er eentje in huis staan. Als je ‘m toch moet kopen, dan eentje die het gemakkelijk maakt en ook nog eens extra voordelig maakt. Toch heeft niet iedereen het geld over voor een Dyson. Dan is de iRobot Roomba een stuk voordeliger.

Met de iRobot Roomba bij Mediamarkt wordt het huis voor jou schoongemaakt, zelfs wanneer je niet thuis bent. Het is namelijk een robotstofzuiger die je helemaal naar wens kunt afstellen via de iRobot HOME-app.

Als de iRobot Roomba klaar is met stofzuigen, keer hij automatisch terug naar het laadstation om bij te laden. Je hebt er dus helemaal geen omkijken na. Het enige wat je moet doen is net zoals bij Dyson af en toe het reservoir legen, maar dat is maar eens in de zoveel tijd.

Een goedkoper Dyson-alternatief

Ook hoef je niet bang te zijn dat de robotstofzuiger van iRobot bij Mediamarkt een plekje overslaat. Sensoren detecteren vuil gemakkelijk. Daardoor reinigt de iRoomba extra grondig als hij vuil ziet. Door het lage design wordt er bijvoorbeeld ook onder je bank of tafel schoongemaakt. Iets wat je wellicht kent van Dyson.

iRobot Roomba Dyson Mediamarkt
Deze valt net zoals Dyson niet van de trap. (Afbeelding: iRobot)

Het mooie aan de iRobot Roomba robotstofzuiger is dat deze zich automatisch aanpast aan de ondergrond. Een laminaat-vloer heeft een andere aanpak nodig dan een tapijt. Gelukkig zijn beide geen probleem bij het apparaat dat nu voordeliger is bij Mediamarkt.

De iRobot Roomba kost je normaal 299 euro, maar nu heeft Mediamarkt een interessant exemplaar. De 698 kost je nu 188 euro. Dat is flink goedkoper dan Dyson.

Sonos te duur? Mediamarkt geeft hoge korting op ideaal alternatief

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen