iRobot Roomba robotstofzuiger maakt nu extra voordelig je huis schoon

Deals Jeroen Kraak 9 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Stofzuigen is een klusje die we het liefst maar blijven uitstellen. Gelukkig hoeft dat niet meer dankzij Amazon. De webwinkel heeft nu de iRobot Roomba i3552 in de aanbieding die bizar goedkoper is.

Het is iets waar je niet onderuit komt: stofzuigen. Het moet eens in de zoveel tijd gebeuren, ook al heb je er helemaal geen trek in. Gelukkig hoef je het echt niet zelf te doen. Wat te denken van een robotstofzuiger? Als je een iRobot Roomba wil, ben je bij Amazon goedkoper uit.

iRobot Roomba maakt je huis schoon

iRobot is een gerenommeerd merk als het gaat om robotstofzuigers. Dat doet het merk met de zogenaamde Roomba. De i3552 is een van de modellen voor de mensen die veel verwachten van hun schoonmaakhulp. Deze is nu in de aanbieding bij Amazon. Waarom zou je zelf dus nog gaan stofzuigen?

Deze robotstofzuiger van iRobot beschikt over slimme navigatie. Door de speciale sensoren zorgt deze voor een doelgerichte logische reiniging in nette patronen. En dat levert natuurlijk een goed resultaat op.

Kleine stofdeeltjes zijn geen probleem en ook de grotere delen zuigt de Roomba van iRobot gewoon op. Dankzij de dubbele borstels is deze robotstofzuiger die je nu bij Amazon scoort geschikt voor elk vloertype.

Een flinke korting bij Amazon

Het mooie is dat deze iRobot Roomba luistert naar je stem. Je kunt ‘m dus gewoon besturen zonder ‘m aan te raken via Alexa en Google Assistent. Hij analyseert jouw schoonmaakroutine en maakt daardoor speciale routines.

iRobot Roomba Amazon Robotstofzuiger.
Zo ziet de onderkant van de machine eruit! (Afbeelding: iRobot)

Normaal is deze iRobot Roomba flink aan de prijs. Het apparaat heeft een adviesprijs van 699,99 euro. Nu is die echter flink goedkoper want Amazon geeft een korting van 46 procent. Daardoor kost jouw slimme schoonmaker nu nog maar 379 euro. Een ideaal moment om er een aan te schaffen, dus.

Toekomstmuziek: 5 dingen die robots van mensen over gaan nemen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen