Jackass Forever: zie hier de eerste foto’s van de bizarre stunts

Films & Series Jeroen Kraak 15 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

De heren van Jackass zijn terug voor een nieuwe film. Nu zijn de eerste foto’s gedeeld en die beloven weer een hoop bizarre situaties.

Als je in de zeroes bent opgegroeid ken je natuurlijk Jackass. Het programma was jarenlang te zien op MTV en daarin zagen we een groep vrienden de meest idiote stunts uithalen. Inmiddels zijn we een aantal films en vele jaren verder. Desondanks weten de heren niet van ophouden en komen ze met een nieuwe film vol met belachelijke acties.

Jackass Forever komt eraan

In de nieuwe Jackass-film zie je een hoop bekende gezichten terug. Natuurlijk zijn bijna alle bekende gezichten er weer bij. De cast bestaat uit Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren, Preston Lacy, Jasper, Rachel Wolfson, Sean “Poopies” McInerney, Zach Holmes en Eric Manaka. Bam Magera zullen we niet terugzien.

Voorafgaand aan de release hebben de makers de eerste foto’s gedeeld van de nieuwe Jackass-film. Op de eerste foto’s zien we Johnny Knoxville die waarschijnlijk een soort rodeo doet. We zien hoe een stier hem op de hoorns neemt.

Jackass Forever
Op de hoorns. (Afbeelding: Universal)

Op de tweede foto zien we twee van de leden met een glazen bol op hun hoofd met daartussen een pijp die de twee aan elkaar verbindt. Waarschijnlijk proberen ze bij de ander een insect naar binnen te blazen. Jason Acuña probeert ondertussen op een ander plaatje met een slang te stoeien.

Jackass Forever
Een bijzonder wedstrijdje in Jackass. (Afbeelding: Universal)
Jackass Forever
Niet handig om te stunten met een slang. (Afbeelding: Universal)

Ook zien we een gastoptreden van Tory Belleci. De man uit Myth Busters lijkt hier een experiment te doen met Eric Manaka. Wat het precies inhoudt is echter nog de grote vraag. Natuurlijk is Jackass niet compleet zonder kanon en dus gaan we ook dat zien.

Jackass Forever
Een bijzonder experiment in Jackass. (Afbeelding: Universal)
Jackass Forever
(Afbeelding: Universal)

We moeten nog wel even wachten op de film, want pas in het najaar komt die naar de bioscoop. De releasedatum staat gepland voor 21 oktober.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen