Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 1 sep 2021

James Bond-film No Time to Die krijgt opvallende nieuwe trailer

Het is bijna zover: No Time to Die is na verschillende keren uitstellen dan toch echt te zien. De James Bond-film heeft nu een nieuwe trailer gekregen.

James Bond-fans en andere filmliefhebbers kijken letterlijk al jaren uit naar No Time to Die. De release van de film stond oorspronkelijk gepland voor november 2019, maar werd daarna uitgesteld naar februari 2020 en april 2020. Daarna is de film nog diverse keren uitgesteld vanwege de coronacrisis en hebben we hem nu nog steeds niet gezien. Daar komt eindelijk verandering in want op 30 september moet de nieuwe James Bond-titel dan ook echt te zien zijn op het witte doek.

James Bond komt er eindelijk aan

Doordat de film al verschillende keren op de planning stond zijn er ook al verschillende trailers uitgekomen. Als je ze allemaal na elkaar zou kijken heb je onderhand de gehele film al gezien. Maar goed, nu het bijna zover is dat de film uitkomt, moet het weer gepromoot worden. En jawel, daar is de volgende trailer.

James Bond-studio is nu officieel van Amazon na miljardendeal

De nieuwe James Bond-trailer werd gisterenavond gedropt. Daarin zien we vooral de plannen van Lyutsifer Safin, de slechterik die wordt gespeeld door Rami Malek. Toch zat er schijnbaar een foutje in de trailer, want deze ging meteen weer offline. Al meteen gingen er veel geruchten in de media dat het voorstukje te veel zou verklappen. Dat blijkt echter niet waar want MGM heeft ogenschijnlijk dezelfde trailer opnieuw online gezet. Zelfs de bovenstaande tekst “nothing can prepare you fort he epic conclusion” is gewoon te lezen.

Dit is No Time to Die

Weet je nog niet waar de film over gaat? Zo beschrijft de filmmaatschappij het nieuwe 007-avontuur: n de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Zoals gezegd is de film vanaf 30 september te zien in de bioscoop!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
James Bond-film No Time to Die krijgt opvallende nieuwe trailer
Sluiten