Justice League (2021) per ongeluk al te zien dankzij Tom and Jerry

Films & Series Jeroen Kraak 9 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Nog even en dan kunnen we eindelijk genieten van de Justice League van Zack Snyder. Tom and Jerry-kijkers kregen onverwacht een voorproefje.

Op 18 maart zien we eindelijk de director’s cut van Justice League. Zack Snyder kon de eerdere versie niet afmaken vanwege trieste familieomstandigheden en krijgt nu een herkansing. De film belooft een waar spektakel te worden en fans kunnen dan ook niet wachten, om een betere versie van het origineel te zien.

Een bijzondere verrassing tijdens Tom and Jerry

Warner Bros. brengt natuurlijk ook andere films uit en daarbij lijkt iets fout gegaan te zijn. Tom and Jerry is sinds kort te zien op HBO Max. Bij die film verwacht je natuurlijk het kat-en-muis-spel zonder echt gewelddadige fragmenten, een film die je prima met je hele gezin kunt kijken.

Kijkers van Tom and Jerry kregen een (on)aangename verrassing tijdens hun film. In plaats van de cartoon zagen zij gewoon de nieuwe Justice League. HBO bevestigt de fout. “Zack Snyder’s Justice League was tijdelijk beschikbaar op HBO Max en de fout was binnen enkele minuten opgelost,” vertelt een woordvoerder aan The Verge.

Nadat het nieuws uitkwam, probeerde verschillende mensen Tom and Jerry op te starten in de hoop om Justice League te kijken. Helaas voor hun was de fout toen al hersteld. Zij moesten het doen met de kat en muis.

Nog even wachten op Justice League

Helaas moet de rest nu nog meer dan een week wachten op Justice League. De film gaat pas op 18 maart in première op HBO Max. Helaas hebben we in Nederland nog geen toegang tot de streamingdienst. Toch is er ook goed nieuws te melden, aangezien de film ook gewoon in ons land te zien zal zijn. Deze kun je bestellen via Video On Demand (VOD). Waar en hoe duur de film is, is nog niet bekend. Warner Bros. komt later met meer informatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen