Ideaal! Deze slimme kattenbak sluit je aan op het riool

Gadgets Rutger Houweling 28 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

Miauw, is dit de beste gadget van het jaar? Wel voor katten-liefhebbers! Zeg maar dag tegen een stinkend huis, want deze kattenbak koppel je aan het riool.

Een kattenbak waar iedereen op wacht

In de wereld der gadgets wordt een hoop troep gemaakt, maar er worden ook écht toepassingen bedacht waar menig mens blij van wordt. Zoals de Catolet. Yes, je snapt ‘m al: een toilet voor cats, de Catolet. Deze kattenbak zorgt er voor dat je niet dagelijks door het grind hoeft te scheppen om ‘m schoon te houden. En hoef je de kattenbak ook niet wekelijks te verschonen. Het systeem sluit je namelijk aan op het riool en spoelt automatisch door wanneer je kat zijn of haar behoefte heeft gedaan.

kattenbak

De Catolet wordt met een speciaal systeem geleverd waarmee de kat leert dat het om zijn of haar toilet gaat. Urine wordt door de gleuf afgevoerd en de grote behoefte via de klep die automatisch opengaat. Deze klep wordt na gebruik uiteraard automatisch schoongemaakt en teruggeplaatst.

Kattenbak komt met een app

There’s an app for that. De slimme kattenbak komt uiteraard met een app. Hiermee kun je de experience van je huisdier customizen en krijg je een pushnotificatie als de daad verricht is. Mocht je dit willen.

De bedenkers van de Catolet richten zich overigens niet alleen op katten. Heb jij een kleine hond als huisdier, dan moet dit volgens de uitvinders ook lukken. Zie jij jouw huisdier met een magazine op het toilet zitten en wil je het toilet gezellig met je kat delen? Voor 145 euro bestel je ‘m hier.

Slimme voederbak

Mocht je op zoek zijn naar nog meer slimme gadgets voor je katten? Deze voerbak herkent je katten en geeft ze precies genoeg eten en drinken. Ideaal voor als je meer dan één kat in huis hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen