Keanu Reeves als Batman? Het wordt werkelijkheid

Films & Series Jelle van Es 7 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Als je aan Keanu Reeves denkt, dan gaan de gedachten uit naar The Matrix en John Wick. Als je een gamer bent, denk je wellicht aal Cyberpunk 2077 en als je ouder bent, dan is de film Speed waar je hem van kent. En deze zomer gaan we zijn naam ook koppelen aan Batman.

Want in de animatie film DC League of Super-Pets kruipt Keanu Reeves in de rol van Batman. En dat is dus een andere soort dan de film die momenteel in de bioscoop draait en waarvan je hier de review kunt lezen.

Keanu Reeves als Batman in deze film

DC League of Super-Pets is een film die al een tijd geleden is aangekondigd en in mei in de bioscoop moet uitkomen. Daarin gaat Keanu Reeves dus de rol van Batman spelen. De kans dat het een grote rol is, is overigens klein. Het draait in de film voornamelijk om de verschillende huisdieren van de superhelden. Toch is het mooi dat hij in de rol kruipt. Ook is de onderstaande trailer wat mij betreft een mooie knipoog naar John Wick. In die film is de liefde van zijn hond een belangrijke reden om los te gaan. En hier zegt hij dat honden hem niet veel doen. Om vervolgens alsnog overstag te gaan. Bekijk de trailer hieronder.

Over de film

In de film DC League of Super-Pets draait het vooral om de super-hond Krypto, de hond van Superman. Samen vechten zij tegen het kwaad in Metropolis. Maar wanneer op een dag Superman en de rest van de Justice League wordt ontvoerd, is het aan de dieren om hulp te bieden. Krypto wordt daarbij onder andere bijgestaan door Ace, wat weer de hond is van Batman. Naast Keanu Reeves heb je met Dwayne “The Rock” Johnson als Krypto en Kevin Hart als Ace nog een paar bekende acteurs.

The Batman review: verbreekt Robert Pattinson de DC-vloek?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen