Kleuren van de Samsung Galaxy S22 Ultra lijken uitgelekt

Smartphones Jeroen Kraak 30 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

De Samsung Galaxy S22 Ultra is het nieuwe vlaggenschip van Samsung die binnenkort uitkomt. Nu lijken de kleuren uitgelekt.

We moeten nog even wachten op de Samsung Galaxy S22 Ultra. Als we de geruchten moeten geloven, wordt het toestel ergens in februari aangekondigd. Ook over het uiterlijk is het nodige te doen. Zo krijgt Ultra onder andere een houder voor de S Pen, waarmee het eigenlijk dus een soort Galaxy Note wordt. Nu lijken ook de kleuren uitgelekt.

Het uiterlijk

Qua uiterlijk komen de Samsung Galaxy S22 en S22 Ultra redelijk met elkaar overeen. Zo hebben beide modellen platte schermen en ronde hoeken. Natuurlijk is er wel verschil tussen de kleuren van de verschillende modellen.

Natuurlijk is de kleur van een telefoon niet heel belangrijk, want het gaat over wat het apparaat allemaal kan. Toch is de kleur wel het eerste wat meteen opvalt aan je smartphone, vooral als deze een bijzonder tintje heeft. Het is dus voor sommige mensen zeker interessant.

De kleuren van de Samsung Galaxy S22 Ultra

Afgelopen week lekte al de renders uit van de Samsung Galaxy S22 Ultra, waardoor het design van de nieuwe telefoon bekend werd. Daaruit kwam ook al naar voren dat Ultra in het paars en roze komt en de gewone S22 in wit.

Toch blijken dat niet alle kleuren te zijn, want LetsGoDigital meldt nu ook dat de Galaxy S22 Ultra ook beschikbaar komt in het rood en groen. Natuurlijk ook zullen ook de klassieke kleuren zwart en wit beschikbaar zijn.

Collega Mark schreef eerder deze dag al over de overeenkomsten tussen de Samsung Galaxy S22 Ultra en de iPhone 13 Pro. Deze krijgen waarschijnlijk dezelfde hoeveel opslag. Zo lijkt ook Samsung met een 1TB model te komen. Daarmee kun je flink wat foto’s en video’s op je toestel zetten. Wil je daarover meer lezen? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen