De OnePlus 10 Pro heeft weinig geheimen dankzij deze gelekte video

Smartphones Mark Hofman 31 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Hoe ze het doen weten we niet, maar iedere keer als OnePlus met een nieuwe smartphone komt lekt deze vooraf tot in detail uit. Dat geldt dus ook voor de nieuwe OnePlus 10 Pro die we de afgelopen weken al flink hebben kunnen ontdekken. Iets waar vandaag nog een schepje bovenop gedaan wordt.

De nieuwe smartphone van OnePlus duikt namelijk op in een gelekte video die niets aan de verbeelding overlaat. We weten niet alleen definitief hoe het nieuwe vlaggenschip eruit ziet, maar ook wanneer we ermee aan de slag kunnen.

OnePlus 10 Pro lekt volledig uit

In de afgelopen weken hebben we al een hoop geruchten en lekken gehoord en gezien omtrent de OnePlus 10 Pro. De nieuw gelekte video, die via Chinees Twitter-alternatief Weibo het daglicht ziet, bevestigt die eerdere informatie. Dat houdt dus in dat het gigantische camerablok op de achterkant van het toestel, waar we hier al over schreven, werkelijkheid wordt. Hiermee krijgt de OnePlus 10 Pro wel degelijk een ander uiterlijk dan zijn voorganger, al lijkt de voorkant van het toestel niet heel veel veranderd te zijn.

Render OnePlus 10 Pro
Render OnePlus 10 Pro (Afbeelding: OnLeaks)

De video van vandaag laat voornamelijk zien wat we al wisten, al zit er dus wel een stuk nieuwe informatie in. Zo wordt via de beelden duidelijk dat de OnePlus 10 Pro daadwerkelijk in januari het daglicht zit. CEO Pete Lau liet dit eerder al weten, maar kwam vervolgens nog niet met een exacte datum. Mocht de video op Weibo het bij het juiste eind hebben, dan weten we op 11 januari precies wat het toestel ons te bieden heeft.

Het meest opvallende aan de video is overigens wel dat er totaal geen verwijzing is naar de OnePlus 10. Zal het bedrijf zijn zaken ook dit jaar weer anders aanpakken?

Welke specificaties verwachten we?

Er zijn een aantal specificaties die OnePlus CEO Pete Lau al naar buiten heeft gebracht én er zijn functionaliteiten die door lekken en geruchten het daglicht zagen. Door die informatie te combineren met de video van vandaag krijgen we het volgende overzicht voor de OnePlus 10 Pro:

  • 6.7-inch QHD+ AMOLED beeldscherm | 120Hz
  • 32-megapixel selfiecamera (hole-punch)
  • 48-megapixel hoofdcamera
  • 50-megapixel ultra-wide lens
  • 8-megapixel telefotolens (3.3x zoom)
  • Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 chip

Er missen natuurlijk nog heel veel specificaties in de lijst, maar die kunnen we op 11 januari 2022 dus uit gaan breiden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen