Stijlvol en Barista-waardig koffiezetapparaat door 50% korting goedkoper dan ooit

Deals Jeroen Kraak 23 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Als echte thuisbarista mag een goed koffiezetapparaat niet ontbreken in de keuken. Deze espressomachine ziet er ook nog eens fantastisch uit en is enorm in prijs gezakt.

Als je elke ochtend met Senseo moet opstaan, snappen we heel goed dat je met een ochtendhumeur aan de dag begint. Gelukkig kan je ook echt goede koffie maken met een prachtig koffiezetapparaat en heel duur hoeft dat niet te zijn.

Deze week is er een knalrood koffiezetapparaat in de aanbieding die er ook nog eens fantastisch uitziet. En dan hebben we het nog geen eens over die glimlach die je krijgt van de koffie die eruit komt.

Het koffiezetapparaat waarmee je een echte thuisbarista wordt

We snappen heel goed dat je soms heel snel een koffie wil pakken, maar neem er echt gewoon even de tijd voor. Besteed aandacht aan de bereiding en dan ga je pas echt genieten als de koffie eruit pruttelt en je een heerlijke slok kan nemen.

En echt goede koffie maken hoeft echt niet zo moeilijk te zijn. Je hebt er alleen wel het juiste materiaal voor nodig. Tuurlijk kan je een koffiezetapparaat kopen van in de honderden euro’s voor de perfecte espresso, maar met een kleinere investering kan je ook al genieten van deze toverdrank.

Barista-waardig koffiezetapparaat is nu goedkoper dan ooit
(Afbeelding: KitchenAid)

Dat bewijst Art & Craft. De winkel laat zien dat een koffiezetapparaat niet een bonkige grote machine hoeft te zijn, maar dat het zwarte geluk ook uit een stijlvolle vorm kan komen. Een machine die echt indruk maakt op het aanrecht.

Dit koffiezetapparaat, van het toepasselijke merk KitchenAid, heeft een Italiaanse pomp van 15 bar. Die moet zorgen voor een onweerstaanbaar rijk crema. De semi-automatische bediening zorgt dat je heel makkelijk één of twee shots espresso krijgt.

Veel functies en veel korting

Met het stoompijpje aan de zijkant van dit koffiezetapparaat schuim en verwarm je heel makkelijk melk. Zo verander je espresso in een handomdraai in een heerlijke cappuccino. Je hoeft dus echt niet meer naar de Starbucks voor je kopje koffie.

De twee temperatuursensoren zorgen er precies voor dat het water op de juiste temperatuur is. Zo wordt je espresso nog beter. De professionele filterdrager met vlakke onderkant helpt je met het gelijkmatig aanstampen van de koffie.

Dan blijft alleen nog de prijs van dit koffiezetapparaat over. Normaal heeft deze espressomachine een adviesprijs van 274 euro, maar Art & Craft duikt hier nu flink onder. Hierdoor betaal je nog maar 150 euro voor deze machine. Een ideaal cadeau voor Moederdag, wat er bijna aankomt. We begrijpen het echter zeer goed als je dit apparaat gewoon voor jezelf houdt.

Lidl smijt 25% korting op meesterlijk antwoord Big Green Egg

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen