Kruidvat maakt met goedkoop gadget een einde aan dit klusje in huis

Deals Jeroen Kraak 10 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Schoonmaken is een vervelend klusje en elke gadget die je maar enigszins kan helpen is dan ook van harte welkom. Kruidvat heeft deze week een robotstofzuiger met dweilfunctie in de aanbieding.

Als je het nog niet gedaan hebt, is het hoogste tijd voor de lenteschoonmaak. Zo is je huis weer helemaal fris en geniet je extra als je na die zonnige dag weer thuiskomt.

Maar beter is het gewoon om elke dag je huis fris te laten zijn, dat voelt een stuk fijner toch? Gelukkig hoef je daar niet veel voor te doen, behalve naar Kruidvat gaan. De drogisterij heeft deze week een goedkope robotstofzuiger in de aanbieding die tevens dweilt.

Robotstofzuiger van Kruidvat als ideale oplossing

De robotstofzuiger wint steeds meer terrein ten opzichte van de reguliere modellen. Logisch, want stofzuigen is een van de meest vervelende klusjes in huis. Vooral ook omdat stof sneller terugkomt dan je denkt. Of wat te denken van je huisdier dat een onuitputtelijke hoeveelheid haar op je vloer produceert.

Ook Kruidvat heeft er deze week een in de aanbieding. Eentje die overigens niet alleen stofzuigt, maar ook dweilt. Dat scheelt je dus nog een extra klusje. Je bedient de gadget met de simpele knoppen op het apparaat, de meegeleverde afstandsbediening of via de app.

Kruidvat is deze week het adres voor een goedkope robotstofzuiger
De robotstofzuiger van Kruidvat. (Afbeelding: Kruidvat)

Deze robotstofzuiger is geschikt voor alle soorten vloeren. Hij heeft een sterke zuigkracht die ideaal is voor haren, stof, kruimels en zand. In totaal past er in het stofreservoir zo’n 600 ml. Hierdoor kan hij een grote ronde in huis maken zonder dat je ‘m tussentijds hoeft te legen.

Voor de dweilfunctie is er een waterreservoir met een inhoud van 350 ml. De twee vloermoppen op de robotstofzuiger zorgen ervoor dat gladde vloeren streeploos worden gereinigd.

De robotstofzuiger van Kruidvat heeft ook verschillende sensoren. Handig, want daardoor herkent hij obstakels en rijdt hij er niet vol tegenaan. Met een hoogte van 8 centimeter gaat hij ook nog eens onder veel meubels door. Handig, omdat zulke plekken moeilijk te bereiken zijn met een reguliere stofzuiger.

Zo veel kost die

Op een volle lading gaat de robotstofzuiger tot twee uur mee en je laadt de gadget van Kruidvat makkelijk op met het meegeleverde laadstation. Het ligt hierbij aan welke modi je kiest. Je kan kiezen uit low, standard en max. Standaard is voor de dagelijkse reiniging van alle typen vloeren, low voor gladde vloeren en max voor vloerkleden en tapijt.

Dan blijft er nog maar een vraag over: hoeveel kost deze robotstofzuiger? Normaal ligt de prijs op 139,95 euro, maar Kruidvat geeft je deze week dertig euro korting. Hierdoor betaal je nog maar 109,95 euro.

Albert Heijn stunt met elektrische fiets voor minder dan 1.000 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen