Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 25 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat stunt met elektrische fiets en andere gadgets

Kruidvat is natuurlijk de ideale plaats om je shampoo of tandpasta te kopen, maar de drogisterij heeft nog veel meer in de aanbieding. Wat te denken van tal van gadgets? Wij halen de drie beste voor je uit de folder voor deze week, waaronder een elektrische fiets.

Deze week staan er naast goedkope parfums en lipsticks ook een aantal gadgets in de Kruidvat-folder. Het is nu het ideale moment om een elektrische fiets te scoren.

3 topgadgets bij Kruidvat

Wil je weten voor welke gadgets je echt naar Kruidvat moet? Hier komen onze drie favorieten uit de Kruidvat-folder van deze week.

#1 Elektrische fiets

Laten we beginnen met het hoogtepunt uit deze lijst. Kruidvat heeft deze week een elektrische fiets in de aanbieding. Deze Formula e-bike heeft een actieradius tussen de tachtig en honderd kilometer. De accu is netjes weggewerkt onder de bagagedrager.

Deze elektrische fiets fietst erg licht door een goede ondersteuning. Daarnaast is hij ook licht genoeg om hem even weg te zetten. Deze elektrische fiets uit de Kruidvat-folder kost nu 849 euro in plaats van 1.399 euro.

Kruidvat stunt met elektrische fiets en andere gadgets
De elektrische fiets van Kruidvat. (Afbeelding: Kruidvat)

#2 Mini spelcomputer

Maak een reis terug naar de jaren ’80 en ’90 met deze mini spelcomputer uit de Kruidvat-folder. Deze is ideaal voor onderweg, op vakantie of gewoon thuis op de bank.

In totaal staan er 118 verschillende spellen op deze mini spelcomputer van Kruidvat. Het enige wat je hoeft te doen om dit gadget te laten werken, is er drie batterijen in te doen. Je haalt dit model nu op voor 9,99 euro.

Kruidvat stunt met elektrische fiets en andere gadgets
De spelcomputer van de drogisterij. (Afbeelding: Kruidvat)

#3 Mini-koelkast

Een koelkast in de keuken is standaard, maar eentje naast de bank in de huiskamer of in je mancave is helaas veel minder vaak het geval. Toch heeft Kruidvat de ideale oplossing als je wel een koelkast wil, maar niet een hele grote unit.

Deze mini-koelkast uit de Kruidvat-folder is ideaal om een aantal blikjes in te stoppen. Dat is ideaal als je naar een film kijkt of aan het gamen bent. Zo hoef je niet te stoppen om naar de keuken te gaan. Voor de prijs hoef je hem ook niet te laten schieten, want hij kost nu 49,99 euro in plaats van 69,99 euro.

Kruidvat stunt met elektrische fiets en andere gadgets
Ideaal voor in je mancave. (Afbeelding: Kruidvat)

Lidl stunt deze week met deze 5 topgadgets met flinke korting

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!