Kruidvat heeft deze drie deals uit de folder die je niet wil missen

Deals Jeroen Kraak 2 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is niet vanzelfsprekend om voor je gadgets naar Kruidvat te gaan. Toch kan het zeker geen kwaad om er eens rond te neuzen, want de winkel heeft verschillende gadgets in de folder staan. Wij zetten de drie beste aanbiedingen voor je op een rij.

Bij Kruidvat denk je misschien aan het kopen van shampoo of deodorant, maar het is ook een ideale plek om goedkope gadgets te scoren. De winkel heeft, net als Lidl, regelmatig mooie aanbiedingen in de folder.

3 aanbiedingen in de Kruidvat-folder

Maar welke Kruidvat-aanbiedingen mag je echt niet missen? Dit is onze top drie als het gaat om gadgets in de folder.

#1 Airfryer oven uit de Kruidvat-folder

De meeste airfryers zien er hetzelfde uit, maar deze uit de Kruidvat-folder valt meteen op door zijn bijzondere uiterlijk. Deze kan grillen, bakken, frituren, roosteren en drogen. Bovendien krijg je bij dit exemplaar een bakplaat en twee grillroosters, waardoor je op twee niveaus tegelijkertijd kunt koken.

De airfryer bij Kruidvat heeft een capaciteit van 12 liter. Hiermee kun je maaltijden bereiden met temperaturen tussen de 65 en 200 graden. Dankzij deze aanbieding betaal je nu 119,99 euro in plaats van 154,99 euro.

Airfryer Kruidvat
(Afbeelding: Kruidvat)

#2 Telefoonhoesjes met eigen foto

Een telefoonhoesje is bijna een onmisbaar accessoire voor je iPhone of Android-telefoon. Als je hem laat vallen en hij is beschadigd, kan dat flink in de kosten lopen om hem te repareren. Vaak zijn die hoesjes vrij saai, maar in de Kruidvat-folder zie je dat het ook anders kan.

Bij Kruidvat is het namelijk mogelijk om je eigen hoesje te ontwerpen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten voor verschillende modellen. Het mooie is dat je zelf de foto kunt kiezen die je op het hoesje wilt hebben. Zo krijgt het echt een persoonlijk tintje. De winkel heeft nu een aanbieding waardoor je 20 procent korting krijgt op een exemplaar. Je hebt ze met die korting al vanaf 17,50 euro.

Telefoonhoesje Kruidvat
(Afbeelding: Kruidvat)

#3 Fujifilm Instax printer in de aanbieding bij Kruidvat

We blijven bij foto’s, maar dit keer om ze af te drukken. Het is natuurlijk veel leuker om foto’s gewoon afgedrukt te hebben op papier dan dat je ze op je smartphone laat staan. Kruidvat heeft nu de ideale aanbieding in de folder die dit werkelijkheid maakt.

Fujifilm heeft namelijk de Instax Mini Link 2 ontwikkeld. Dit is een printer op zakformaat die heel eenvoudig foto’s van je mobiel op fotopapier afdrukt. Bij Kruidvat betaal je tijdens de aanbieding 20 euro minder, waardoor deze nog maar 99,99 euro kost.

Dit zijn de ideale alternatieven voor een GoPro-camera

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen