3 goedkope gadgets uit de Kruidvat-folder die je niet wil missen

Deals Jeroen Kraak 16 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat verkoopt elke week gadgets voor weinig. We begrijpen dat je geen zin hebt om de folder vol met flessen badschuim en parfum door te bladeren, dus doen wij het voor je. Dit zijn volgens ons de beste aanbiedingen.

Je vrienden van WANT houden van de meest geavanceerde tech zoals de iPhone 15 Pro en Google Pixel 8 Pro, maar we kunnen ons ook verkneukelen op goedkope gadgets. Daarom bladeren we elke week de folders van winkels zoals Kruidvat en Lidl door op zoek naar de beste aanbiedingen.

Drie super goedkope gadgets uit de Kruidvat-folder

Maar welke gadgets mag je deze week echt niet missen in de Kruidvat-folder? Dit zijn volgens ons de drie beste aanbiedingen.

#1 Philips Sonicare Expertclean

Bij Kruidvat kun je natuurlijk terecht voor tandpasta, maar ze hebben ook goede tandenborstels in de aanbieding. Niet alleen standaardmodellen van plastic, maar ook elektrische van het gerenommeerde Philips. De Sonicare 7300 is een van de beste modellen van het merk.

Het model dat deze week in de Kruidvat-folder staat, verwijdert tot 10 keer meer tandplak dan een handtandenborstel. Bovendien kun je bij deze elektrische tandenborstel ook kiezen uit 3 verschillende intensiteitsinstellingen. Je betaalt voor dit model 89,99 euro in plaats van 179,99 euro.

(Afbeelding: Kruidvat)

#2 Plug-in heater uit de Kruidvat-folder

Het wordt weer kouder en dus is een beetje warmte in huis geen overbodige luxe. We begrijpen dat je wil besparen op je gaskosten, en gelukkig is daar een alternatief voor in de Kruidvat-folder.

Bij de drogisterij koop je nu een compacte heater. Deze verwarmt een ruimte tot 25 vierkante meter. Ideaal voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Je kiest zelf de gewenste ventilatiestand en verwarmingstijd. Deze aanbieding kost je deze week 14,99 euro.

3 goedkope gadgets uit de Kruidvat-folder die je niet wil missen
(Afbeelding: Kruidvat)

#3 Philips baardtrimmer

Nog meer Philips bij Kruidvat. Een baardtrimmer om precies te zijn. We hoeven je echt niet uit te leggen wat je met dit gadget doet, wel dat je kunt kiezen uit 10 verschillende lengte-instellingen.

De huidvriendelijke mesjes voorkomen krassen en irritatie op de huid. Daarnaast zijn ze ook nog eens zelfslijpend. Normaal betaal je voor dit exemplaar 32,99 euro, maar hij is in de aanbieding. Daardoor heb je ‘m nu voor 19,99 euro.

3 goedkope gadgets uit de Kruidvat-folder die je niet wil missen
(Afbeelding: Kruidvat)

Waarom je moet oppassen voor Action en Lidl-producten op Bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen