Poets jezelf de LEGO met deze nieuwe aanbiedingen van Kruidvat

Deals Jeroen Kraak 30 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Niet alleen voor goedkope verzorgingsproducten, maar ook voor gadgets kun je iedere week bij het Kruidvat terecht. De winkelketen stunt wekelijks met heerlijke aanbiedingen. Aan ons de taak om ze uit te zoeken.

Dat je geen zin hebt om wekelijks die hele folder door te bladeren, snapt mijn oma ook nog wel. Daarom doe ik dit wekelijks voor je en zet ik namens WANT de beste deals op een rij.

De beste aanbiedingen uit de Kruidvat-folder

Maar welke aanbiedingen uit de Kruidvat-folder van week 44 mag je nu echt niet missen? Hier komen ze!

#1 Oral B IO Series 7 uit de Kruidvat-folder

Als je dan toch al bij het Kruidvat bent voor je tandpasta, dan kun je net zo goed een leipe tandenborstel meenemen. De Oral-B IO 7 hoor echt bij de topproducten in deze categorie. Goede reiniging in combinatie met een interactief display? Kom maar door!

Stiekem verklapt het prijskaartje van 299 euro al hoe premium dit product eigenlijk is. Gelukkig voor jou smijt Kruidvat met korting. Volgens de folder betaal je nu nog maar 129,99 euro voor het model.

Oral IO 7 Kruidvat folder aanbieding
(Afbeelding: Kruidvat)

#2 LEGO adventskalder

Naast een stralend wit gebit hopen we ook op een Kerst die gepaard gaat met deze kleur. Tja en hoe kun jij je daar nu beter op voorbereiden dan met een adventskalender. Zeker als die met LEGO gepaard gaat.

Kruidvat heeft in de folder drie verschillende LEGO adventskalenders staan. Je kan kiezen uit Harry Potter, Star Wars en Marvel. Elke dag krijg je weer een nieuwe verrassing. De adventskalender bestaat in totaal uit 24 vakjes en je betaalt voor deze aanbieding 32,99 euro.

LEGO Kruidvat aanbieding folder
(Afbeelding Kruidvat)

#3 Ventilator heater in de aanbieding

Als het waarschijnlijk iets is rond de kerstdagen, dan is het wel koud. Laat Kruidvat daarvoor nu ook al het ideale gadget in de folder hebben staan. Bij de drogisterij scoor je nu extra goedkoop een ventilator heater.

Deze kachel heeft een maximaal vermogen van 2000W en er is zelfs een turbofunctie beschikbaar. Bovendien zit er ook een timerfunctie op van 24 uur. Ook de antivriesmodus is present. Je hebt het apparaat nu voor 59,99 euro in plaats van 79,99 euro.

(Afbeelding: Kruidvat)

Lidl stunt met goedkoop Dyson-alternatief, 4K-televisie en meer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen