Kruidvat stunt met de prijs van ideaal Braun scheerapparaat

Deals Jeroen Kraak 19 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat is de plaats om scheermesjes en -schuim te kopen. Maar ook als je elektrisch scheert, heeft de winkel een aantal goede opties voor je. Een scheerapparaat van Braun haal je daar nu extra voordelig in huis.

Je vrienden van WANT struinen elke week het internet af op zoek naar de beste aanbiedingen voor je. Hierbij kijken we niet alleen bij de grote elektronica-aanbieders zoals Mediamarkt en Bol, maar ook naar winkels als Lidl en Kruidvat. Want vaak in die folders zijn goede gadgets voor weinig te vinden.

Zo is het deze week weer raak bij Kruidvat. De winkel biedt flinke korting op het Braun Series 5 51-B1820s scheerapparaat.

Het Braun-scheerapparaat bij Kruidvat

Dit scheerapparaat van Braun heeft drie flexibele mesjes die zich aan de gezichtscontouren aanpassen. Het is tevens 100 procent waterbestendig, waardoor je ‘m ook gewoon onder de douche kunt gebruiken. Natuurlijk heb je ook goede resultaten als je droog scheert.

Zelfs bij lastige baarden werkt dit scheerapparaat, dat je bij Kruidvat scoort, goed. De speciale AutoSense-technologie leest de dichtheid van een baard en past zich erop aan. Zo verwijder je bij elke scheerbeurt meer haar.

De set bij Kruidvat. (Afbeelding: Kruidvat)

Door middel van het EasyClean-mechanisme is het scheerapparaat makkelijk schoon te maken. Je hoeft zelfs de scheerkop niet meer te verwijderen.

Ook is het niet nodig om het scheerapparaat van Braun vaak op te laden. Op een volle lading gaat het apparaat drie weken mee. Heb je desnoods toch een lege accu? Na vijf minuten laden heb je genoeg energie voor één scheerbeurt. Je hoeft dus niet nog eens naar Kruidvat voor batterijen.

Flinke korting

Naast het scheerapparaat zelf, krijg je bij Kruidvat ook een precisietrimmer, stoppelbaardtrimmeropzetstuk, een beschermkapje en een reinigingsborsteltje erbij. Je kan ook prima je baard trimmen met deze accessoires.

De adviesprijs van dit scheerapparaat ligt op 154,99 euro, maar nu krijg je veertig procent korting. Dat betekent dat dit scheerapparaat binnen is te halen voor 92,99 euro bij Kruidvat.

De snelle hap | nieuwe informatie Samsung Galaxy S24 gelekt en problemen voor Marvel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen