Lidl geeft honderden euro’s korting op het ideale koffiezetapparaat

Deals Jeroen Kraak 18 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Ben je op zoek naar een koffiezetapparaat waar zelfs de barista van Starbucks jaloers op is? Lidl heeft nu de ideale espressomachine in de aanbieding.

Voor koffiebonen kun je natuurlijk al naar Lidl, maar wist je ook dat de supermarkt het ideale adres is voor een nieuw koffiezetapparaat? De winkel heeft ze in allerlei soorten en prijsklassen, maar een van onze favorieten is de Melitta Varianza.

Melitta is een koffiebedrijf dat al sinds 1908 bestaat. Sterker nog, het bedrijf is zelfs verantwoordelijk voor de uitvinding van de papieren koffiefilter. Die filter was jarenlang de manier om koffie te maken, maar dat is natuurlijk veranderd. Tegenwoordig doe je het met een trendy espressomachine. Laat dat bedrijf die nu ook ontwikkelen. Lidl heeft er nu eentje met flinke korting.

De Melitta Varianza die je nu bij Lidl scoort

Om precies te zijn kun je de Melitta Varianza met flinke korting scoren. Het volautomatische koffiezetapparaat staat vooral bekend vanwege het hoge gebruiksgemak. Met een druk op de knop kun je kiezen voor een espresso, cafe crème, cappuccino of latte macchiato. Met de speciale melkbus voeg je heerlijk schuim toe.

Dit koffiezetapparaat bij Lidl bedien je heel makkelijk door een TFT-kleurenscherm. Het geeft je tevens stap-voor-stap aanwijzingen om de ideale koffie te maken. Zo geniet je nog meer van je koffie, en dat is niet alleen lekker. Het is namelijk ook ontzettend goed voor je gezondheid.

Lidl geeft honderden euro's korting op het ideale koffiezetapparaat
(Afbeelding: Lidl)

In totaal is er de keuze uit 10 verschillende koffievariaties. Daarnaast is het ook mogelijk om per individueel kopje verschillende bonen te gebruiken. Met een praktische doseerlepel creëer je precies je favoriete kopje met dit koffiezetapparaat dat je bij Lidl scoort.

Flinke korting op het koffiezetapparaat

Het bijzondere aan dit koffiezetapparaat is dat het een speciale waterfilter heeft. Hierdoor moet de koffie nog beter smaken dan dat je gewend bent. Het automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma zorgt ervoor dat de binnenkant ook schoon blijft. Dat doet het onder andere door middel van stoomreiniging na elk gezet kopje koffie.

Normaal heeft dit koffiezetapparaat, dat je bij Lidl koopt, een adviesprijs van 1.149 euro. Bij de Duitse supermarkt is die echter nu veel goedkoper. Zo betaal je nu 554,45 euro. Dat is natuurlijk nog steeds veel geld, maar je krijgt er wel hemelse kopjes koffie voor terug.

De Kater | Dit was het grootste nieuws van het afgelopen weekend

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen