Kruidvat stunt met korting op LEGO: 6 goedkopere sets voor volwassenen

Deals Jeroen Kraak 10 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

LEGO is natuurlijk echt niet alleen voor kinderen. De Deense blokjesbouwers hebben speciale sets voor volwassenen. Kruidvat heeft nu een aantal mooie sets in de aanbieding. Het ideale cadeau dus voor Sinterklaas (aan jezelf).

Kruidvat ken je natuurlijk vooral als drogist, maar de winkelketen verkoopt natuurlijk veel meer. Wat te denken van snoep, elektrische tandenborstels, en jawel: LEGO. Vaak zijn dit kleinere sets voor kinderen, maar nu heeft het iets bijzonders. LEGO voor volwassenen, en dat ook nog eens met flinke korting.

Goedkopere LEGO-sets voor volwassenen bij Kruidvat

Natuurlijk ben je vooral benieuwd welke sets van LEGO voor volwassenen het precies zijn. Gelukkig zetten wij ze speciaal voor je op een rijtje zodat je geen korting hoeft te missen.

LEGO Technic McLaren

McLaren Kruidvat
No Mickey no! (Afbeelding: LEGO)

Ben je een echte Formule 1-fan? Dan mag je deze set absoluut niet missen. De Denen hebben in samenwerking met McLaren een model gemaakt van de racewagen. Zo kun je zelf aan de auto van Daniel Ricciardo en Lando Norris sleutelen.

LEGO, PS5-Dock en drie andere awesome Intertoys-deals van de week

Je kunt nu zelf uitproberen of je de banden binnen twee seconden kunt wisselen. De set is nu namelijk 20 euro goedkoper. Je betaalt nu dus nog maar 179,99 euro voor de set. Toch kan het nog goedkoper. Bij Bol.com heb je ‘m zelfs voor 141 euro.

LEGO Marvel Infinity Gaunlet

Marvel Infinity Gaunlet
Een steentje bijdragen. (Afbeelding: LEGO)

Als echte Marvel-fan ken je natuurlijk de Infinity Gaunlet met de Infinity Stones. Hoe tof zou het zijn om die zelf in je kast te hebben staan? Dat kan gewoon, want LEGO heeft een speciale set gemaakt van het superwapen van Thanos.

Normaal kost de handschoen je 89,99 euro, maar deze week is deze prop extra goedkoop bij Kruidvat. Je scoort ‘m voor 79,99 euro.

Rolling Stones

LEGO Rolling Sotnes
Deze stenen rollen niet want ze hangen aan de muur. (Afbeelding: LEGO)

Kun je ook geen Statisfaction krijgen? Met deze set lukt dat zeker. Voor echte Rolling Stones-fans is dit dan ook likkenbaarden. Er zit zelfs een soundtrack bij om het feest compleet te maken.

Deze 3D set heeft 1998-onderdelen en kan je na afronding aan je muur hangen. You Can’t Get Always What You Want, maar met een korting van 25 euro bij Kruidvat komt deze set toch weer wat dichterbij.

Vespa

LEGO Vespa
ik heb een toe-toe-toeter op mijn Vespa-scooter. (Afbeelding: LEGO)

Broodje warm vlees, broodje bapao. Rol door de stad op m’n Vespa, ciao. Dat broodje maakt LEGO niet, maar die Vespa gelukkig wel. Je kunt deze set voor volwassen nu flink voordeliger krijgen.

Kruidvat biedt ‘m nu aan voor 79,99 euro in plaats van 99,99 euro. Dat is een korting van 20 euro bij Kruidvat. Haal ‘m op bij de drogist.

Orchidee

LEGO Orchidee
Dit is zeker geen slecht orchidee. (Afbeelding: LEGO)

Planten in je huis kunnen de boel flink opfleuren, maar er zijn ook nadelen aan. Je moet ze namelijk niet vergeten om water te geven. Je kunt natuurlijk voor plastic bloemen kiezen, maar die zien er vaak niet uit.

Hoe anders is het met deze LEGO-set. Deze ziet er niet alleen prachtig uit, maar is nu ook nog eens extra voordelig bij Kruidvat. Je hebt ‘m met 10 euro korting nu voor 39,99 euro.

Bonsai

LEGO Bonsai
een bonsaillant detail. (Afbeelding: LEGO)

Een Bonsaiboompje is best prijzig, gelukkig is er een oplossing voor mensen waarbij het geld niet aan de bomen groeit. Kruidvat heeft namelijk de Lego Bonsai Tree in de aanbieding.

Ja, het is precies wat je verwacht: een Bonsai boom in de vorm van LEGO. Zo haal je Japan een klein beetje in huis.  In totaal bestaat deze set uit 878 blokjes. Je hebt ‘m met 10 euro korting voor 39,99 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen