Kruidvat scheert hoge prijzen weg op machtige Philips-producten

Deals Dennis Mons 2 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Gadgets zijn onze lust en ons leven. Toch, het aanschaffen van al dat mooie speelgoed kost flink wat knaken. Gelukkig stunten veel winkels met fijne aanbiedingen, zoals deze OneBlade van Philips bij Kruidvat.

Bij Kruidvat kan je niet alleen terecht voor zaken als paracetamol, toiletpapier of douchegel. Soms heeft de winkel ook heel mooie deals op het gebied van gadgets. Zo ook in week 5, met dit fijne scheerapparaat.

Philips OneBlade bij Kruidvat

Zeker als je een baard hebt die bij wil houden is het vinden van een eenvoudig, maar goed scheerapparaat best een uitdaging. Zeker als deze ook nog eens betaalbaar moet zijn.

We kunnen de OneBlade van Philips dan ook van harte aanraden omdat we die zelf gebruiken. Niet alleen kan je er ‘gewoon’ mee scheren (droog of nat), ook zijn er opzetstukjes waardoor je ook heel precies je baard of snor kunt trimmen zonder het risico te lopen dat je ineens een fout maakt.

Daarnaast is hij ook perfect voor het bijhouden van lichaamsbeharing zonder dat je bang hoeft te zijn om jezelf open te halen op een precaire plek.

Philips OneBlade, Kruidvat
Onmogelijk je te snijden met die speciale mesje. (Afbeelding: Philips)

Kruidvat smijt deze week met korting op de Philips OneBlade. Het is een magistraal scheerapparaat waarmee je het beste resultaat haalt. Daarnaast kan je tot 45 minuten scheren zonder opnieuw op te hoeven laden.

Het is goed om te zien dat Kruidvat dit in ieder geval stunt. Het goedkoopste model tik je namelijk al voor 39,99 euro op de kop. Daar krijg je ook een opzetstukje bij met vijf verschillenden standen.

De duurste versie is ook in de aanbieding. Die kost nu 69,99 euro. Daar krijg je twee extra trimstukjes én een extra scheerblad bij. Eén precisietrimkam heeft zelfs 12 standen voor een nog nauwkeuriger resultaat.

Mocht je bang zijn dat je mesje bot wordt, dan kan je voor 24,99 euro een extra setje van twee stuks ook bij Kruidvat aanschaffen.

Meer handige gadgets bij Aldi, Action en Lidl

Lidl is niet de enige opvallende partij die met goedkope gadgets komt. Een goed scheerapparaat zou je bijvoorbeeld ook zomaar bij Aldi, Lidl of Action kunnen vinden.

De ketens hebben doorgaans een hoop toffe gadgets in de aanbieding en in week 5 van 2023 is dat zeker niet anders. Precies om die reden hebben we de beste aanbiedingen voor je op een rij gezet. Je checkt ze in het onderstaande artikel.

5 belachelijk goedkope gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen