Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 1 sep 2021

La Casa de Papel-fan? Je kunt naar dit speciale hotel in Den Haag, maar…

La Casa de Papel seizoen 5 gaat bijna in première. Om dat te vieren komt Netflix met een speciaal hotel voor de echt fans.

Vrijdag is het zover! Op 3 september staat Volume 1 van seizoen 5 Van La Casa de Papel te zien op Netflix. De rode N komt nu met El Hotel de Papel in Den Haag en jij kunt het bezoeken. Tenminste. als je snel bent en geluk hebt.

La Casa de Papel zelf beleven

Tegenover het Koninklijk Paleis in Den Haag staat het voormalige bankgebouw van de Nederlandsche Bank. Het is natuurlijk de ideale locatie om La Casa de Papel te promoten. Dat doet Netflix om in het gebouw verschillende iconische scènes van de serie na te bouwen. Ook hier gaat het om de buit en dus komen de bezoekers uiteindelijk aan bij de kluis, waarbij ze door de kluisdeur moeten en een modern alarmsysteem moeten overwinnen.

Het La Casa de Papel-hotel is maar beperkt open: van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september dagelijks van 13:00 tot 19:00 uur. Door deze beperkte tijd kan helaas niet iedereen die het wil de bijzondere experience bezoeken. Om toegang te krijgen moet je El Professor overtuigen dat een echte fan bent. Je kunt een ticket proberen te bemachtigen via deze link. Helaas kun je niet in het hotel blijven slapen.

La Casa de Papel seizoen 5: verwacht een achtbaanrit vol actie!

Wachten op de serie

Een uitstapje naar een hotel is natuurlijk leuk, maar het liefst wil je het vijfde seizoen zien van LA Casa de Papel. Netflix beschrijft het eerste deel als volgt: De bende zit al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisboa te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Sierra heeft El Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
La Casa de Papel-fan? Je kunt naar dit speciale hotel in Den Haag, maar…
Sluiten