LEGO Super Mario krijgt nieuwe avonturen met Princes Peach

Games Jelle van Es 8 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Eerlijk is eerlijk, de nieuwe sets met Princes Peach die onderdeel zijn van LEGO Super Mario zijn al een tijdje geleden aangekondigd. Op 10 maart was er de onthulling, maar toen hebben we het op één of andere manier gemist. Gelukkig zijn er nu bewegende beelden en kunnen we het nieuws alsnog meenemen.

De nieuwe LEGO Super Mario-sets die draaien om Princes Peach staan voor 1 augustus van dit jaar gepland en brengen zoals je gewend bent weer heel wat nieuwe mogelijkheden.

LEGO Super Mario met Princes Peach

Mocht je gebruik willen maken van de nieuwe mogelijkheden die Peach brengt, dan scoor je de startersset. Deze geeft je de mogelijkheid om het met Peach-figuur aan de slag te gaan. Wat uniek is aan haar, is dat ze tijdens haar avonturen fruit kan eten om op die manier extra munten te verdienen. Mocht je een groots avontuur met haar willen beleven, dan is er de kasteel-set. Dat is de duurste uitbreiding van het geheel en geeft je de mogelijkheid om een mooi kasteel te bouwen. Dat is gebaseerd op het kasteel van Super Mario 64. Bekijk hieronder de video van de nieuwe content.

Zoals je ziet krijg je nog veel meer sets om aan te schaffen. Er zijn er in totaal zeven. Het kasteel is daarbij het duurst van het geheel, maar er zijn ook een paar sets van rond de zestig euro. Maar je hebt ook sets die je voor een paar tientjes aanschaft. Uiteraard kun je met Peach ook aan de slag met oudere sets die LEGO eerder heeft uitgebracht. Dus als je die hebt, kun je nu helemaal grote levels gaan maken en mee te spelen. Ook is het natuurlijk mogelijk om ‘gewone’ LEGO te gebruiken in je levels en je creativiteit los te laten gaan.

Het kasteel (Afbeelding: LEGO)

Derde reeks

Dit is de derde reeks die LEGO in samenwerking met Nintendo uitbrengt. Het begon dus met LEGO Super Mario. Vervolgens kregen we de Luigi-set. En nu is het dus de beurt aan Peach. Wat volgt daarna? Wellicht dat Toad zijn eigen avonturen mag gaan beleven. Wil je weten wat we van de vorige reeks vonden? Lees dan hier onze review.

[REVIEW] LEGO Super Mario is leuk speelgoed voor alle leeftijden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen