Mark Hofman
Mark Hofman Tablets & Computers 7 jan 2021

LG introduceert nieuwe laptops met accuduur van bijna 20 uur!

Tijdens de eerste virtuele Consumer Electronics Show (CES) heeft LG gloednieuwe laptops aangekondigd. Onder de naam Gram brengt het Zuid-Koreaanse bedrijf dit jaar vijf nieuwe modellen op de markt.

Volgens het bedrijf zelf zijn de laptops uit de serie opvallend licht, ontzettend compact en beschikken ze over een indrukwekkend batterij. Zo doe je bijna 20 uur met een volle accu.

LG introduceert nieuwe Gram laptops

Zoals gezegd brengt LG dit jaar vijf verschillende modellen uit de serie op de markt. Het gaat om de LG Gram 17, Gram 16, Gram 14, Gram 2-in-1 16 en Gram 2-in-1-14. Alle modellen zijn voorzien van een beeldscherm met een 16:10 aspect ratio in plaats van de traditionele 16:9 verhouding. Dit zorgt ervoor dat je net iets meer ziet dan normaal gesproken. De schermranden zijn smal ontworpen, zodat je daar dan ook optimaal van kunt genieten. Daarnaast zijn het toetsenbord en de trackpad vergroot, zodat deze makkelijker te gebruiken zijn. Volgens het bedrijf zelf zorgt dit ervoor dat jij als gebruikers makkelijker en vooral sneller kunt typen. Dit zonder de compactheid van de LG Gram ook enigszins te verstoren.

Alle vijf de modellen uit de nieuwe serie van LG zijn voorzien van de 11th Gen Intel CoreTM processor in combinatie met Iris Xe Graphics en LPDDR4x geheugen. Daarnaast zit er een batterij in de laptop waar je u tegen zegt. LG laat het in het persbericht weten dat je met 19.5 uur met een volledige lading kunt doen. Het bedrijf laat weten dat het doel hiervan is dat mensen vrijuit kunnen bewegen met hun laptop en niet ten alle tijden een oplader met zich mee moeten dragen. Iets dat we vanuit de redactie natuurlijk alleen maar kunnen toejuichen.

LG Gram 2021
Een van de laptops uit de serie (Afbeelding: LG)

Wanneer de laptops precies verschijnen is op dit moment nog niet bekend. LG laat tijdens CES 2021, in een virtual showroom, overigens wel zien wat de laptops te bieden hebben. Wanneer we daar meer informatie over hebben lees je dat uiteraard hier.

Onzichtbare televisie

De nieuwe LG Gram laptops zijn natuurlijk niet de enige producten die het bedrijf laat zien tijdens CES 2021. Zo komt het bedrijf onder andere ook met een onzichtbare televisie.

Benieuwd hoe dat precies zit? Check het artikel hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
LG introduceert nieuwe laptops met accuduur van bijna 20 uur!
Sluiten