Lidl geeft flinke korting op smart TV en 4 andere gadgets

Deals Jeroen Kraak 18 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

Het is maandag en dat betekent dat de supermarkten weer nieuwe aanbiedingen hebben. Voor ons zijn groente en fruit niet interessant, want wij kijken naar de gadgets. Ook die vind je in de Lidl-folder. Dit zijn de vijf beste van deze week.

Lidl is een bijzondere supermarkt. Niet alleen koop je er vlees, melk en groente, ook is het een ideale plaats om goedkoop leuke gadgets te scoren. Ook in de folder van deze week zijn weer heel wat aanbiedingen.

@wantnl

USB-C voor je iPhone, maar wel The Apple Way 😅 #iphone15 #iphone15pro #iphone15plus #iphone15pluspink #iphone15promax #apple

♬ original sound – WANT – WANT

5 gadgets uit de Lidl-folder

Al die aanbiedingen zijn natuurlijk leuk, maar wat zijn nu de vijf beste gadgets van deze week? Hier komen ze.

#1 Grundig 4K smart TV

Dat een nieuwe 4K smart TV niet duur hoeft te zijn, bewijst Lidl. Het heeft er nu een in de folder van 55 inch. HDR zorgt voor een perfecte helderheid en lichtsterkte, terwijl de micro dimming engine de perfecte contrastregeling regelt.

Doordat de smart TV bij Lidl in de aanbieding is, betaal je een flink stuk minder. In plaats van €699 kost die nu maar €349. Dat is dus een korting van vijftig procent.

5 ideale aanbiedingen uit de Lidl-folder die je deze week scoort
(Afbeelding: Lidl

#2 Powerbank in de aanbieding

Een powerbank is een gadget die voor iedereen handig is. We hebben altijd wel momenten dat de batterij van onze smartphone of oordopjes bijna leeg is, maar dat er nergens in de buurt een plaats is om ‘m op te laden. Gelukkig heeft Lidl voor jou de ideale aanbieding in de folder.

Deze powerbank in de aanbieding heeft een capaciteit van 10.000 mAh. Hiermee kun je twee gadgets tegelijkertijd opladen. De led-lampjes aan de zijkant geven weer hoeveel accu je nog hebt. Lidl geeft je vijftig procent korting, waardoor die nog maar €9,99 kost.

Tronic Powerbank
(Afbeelding: Lidl)

#3 E-bike in de aanbieding bij Lidl

Deze week scoor je ook extra voordelig een elektrische fiets bij Lidl. Deze Colorado e-bike Arrow heeft een voorwielmotor en een actieradius van circa 100 kilometer. De zeven versnellingen zorgen ervoor dat je nooit te zwaar trapt.

Daarnaast heeft deze elektrische fiets die bij Lidl in de aanbieding is ook V-brakes voor en achter en een LCD-display met zes verschillende standen. In de folder staat nu een leuke korting, want je betaalt 35 procent minder. Hierdoor kost de e-bike nu €899 in plaats van €1.399.

5 ideale aanbiedingen uit de Lidl-folder die je deze week scoort
(Afbeelding: Lidl)

#4 Smartwatch uit de folder

Bij een smartwatch denk je wellicht aan de Apple Watch of de Samsung Galaxy Watch. Prachtige wearables, maar gelukkig kan het ook veel goedkoper. Lidl heeft nu een ideaal exemplaar in de folder.

Deze smartwatch is stof- en waterdicht en heeft bovendien ook een hartslagmeter. Als je aan het sporten bent, kies je heel simpel welke oefening je doet. Zo houd je nauwkeurig je resultaten bij. De smartwatch is nu 10 euro goedkoper. Hierdoor kost die nu nog maar €59,99 in de aanbieding.

Smartwatch
(Afbeelding: Lidl)

#5 Elektrische kachel uit de Lidl-folder

De herfst komt eraan en dat betekent dat het weer wat guurder wordt. Om er binnen toch warmpjes bij te zitten, is een elektrische kachel ideaal. Zo bespaar je ook nog eens op je gasrekening. Lidl heeft er deze week eentje in de folder.

Deze elektrische kachel in de aanbieding heeft drie verschillende warmteniveaus en een vermogen van 2.000 W. Hij verwarmt tot 20 vierkante meter, waardoor die ideaal is voor de slaapkamer. Lidl geeft nu veertig procent korting. Hierdoor kost die nu €29,99 in plaats van €49,99.

Elektrische kachel Lidl
(Afbeelding: Lidl)

Deze Chinese elektrische auto’s gaan de Europese wegen binnenkort veroveren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen