Lidl stunt met elektrische fiets en 4 andere aanbiedingen

Deals Jeroen Kraak 9 okt 2023
Leestijd: 3 minuten

Het is maandag en dat betekent dat de folders van de verschillende winkels weer op de deurmat vallen. Je vrienden van WANT nemen ze met je door om zo op zoek te gaan naar de beste gadgets. Welke aanbiedingen van Lidl mag je echt niet missen?

Bij de Lidl kom je voor je bananen en koffie, maar het is ook de ideale plaats voor goedkope gadgets. Ook deze week is het weer raak.

5 aanbiedingen uit de Lidl-folder

Welke aanbiedingen mag je wat ons betreft niet missen deze week? Tijd om het voor je op een rijtje te zetten.

#1 Decoupeerzaag

Een decoupeerzaag is ideaal om in de schuur te hebben. Hiermee zaag je planken in exact de juiste formaten. Het bijzondere aan dit model uit de Lidl-folder is dat deze een borstelloze motor heeft. Daardoor gaat die nog langer mee.

Bij dit apparaat krijg je drie hoogwaardige zaagbladen mee. Daarnaast is er ook een aansluiting voor extra stofafzuiging. Deze aanbieding scoor je nu 59,99 euro in plaats van 79,99 euro.

Decoupeerzaag Lidl
(Afbeelding: Lidl)

#2 Slimme lampen

De dagen worden korter en dus is het een ideaal moment om slimme verlichting aan te schaffen. Terwijl het buiten donker is, creëer je binnen een heerlijk warm gevoel door de slimme verlichting. Lidl heeft verschillende lampen in de aanbieding.

Het fijne aan de slimme lampen uit de Lidl-folder is dat deze te gebruiken zijn via Zigbee. Het grote voordeel is dat ze flink goedkoper zijn dan Philips Hue. Zo scoor je een slimme lamp al voor 7,99 euro.

Slimme verlichting Lidl
(Afbeelding: Lidl)

#3 Broodmachine in de aanbieding bij Lidl

Wat is er nu heerlijker dan wakker worden met de geur van vers brood? Hiervoor hoef je niet naast een bakkerij te wonen, want het kan gewoon in eigen keuken. Lidl heeft namelijk een broodbakmachine in de aanbieding.

Deze machine heeft een timer van 15 uur. Je stelt ‘m dus ‘s avonds in waardoor je ‘s ochtends vers gebakken brood hebt. Dat gebeurt allemaal automatisch. Je kiest simpel uit zestien verschillende programma’s. De machine vind je nu terug voor 74,99 euro.

Broodmachine Lidl aanbieding folder
(Afbeelding: Lidl)

#4 Elektronisch drumstel

Ben je een drummer in spe? Dat wordt een stuk lastiger in een rijtjeshuis. Voor je het weet drummen je buren op de deur vanwege geluidsoverlast. Gelukkig heeft Lidl daarvoor een ideale oplossing. Het exemplaar in de aanbieding neemt ook nog eens minder ruimte in.

Dit elektronisch drumstel bij Lidl heeft zes aanslaggevoelige pads. Bovendien heeft het ook voetpedalen voor basdrum en hi-hat. Je krijgt een paar drumsticks er natuurlijk bij. Normaal kost dit exemplaar 89,99 euro maar nu heb je ‘m voor 59,99 euro.

Elektronisch drumstel
(Afbeelding: Lidl)

#5 Elektrische fiets in de aanbieding bij Lidl

We eindigen deze lijst met misschien wel de fijnste aanbieding. Wat is er nu beter dan een elektrische fiets met flinke korting? Lidl heeft de Zündapp e-bike trekking in de aanbieding die volgens de ANWB de budgetkeuze van 2023 is.

In de ANWB-test scoorde de e-bike vier sterren. Dat komt mede door de actieradius tot 125 kilometer, hydraulische schijfremmen en 24 versnellingen. Daarnaast kies je uit vijf verschillende ondersteuningsniveaus. Nu heb je dit model met 800 euro korting. Hierdoor betaal je 1.499 euro.

Elektrische fiets Lidl
(Afbeelding: Lidl)

De Elektrische fiets van Cannondale die je Gazelle moet doen vergeten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen