Lord of the Rings trailer online: zo ziet de duurste serie ooit er uit

Films & Series Jeroen Kraak 14 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

De Lord of the Rings-serie van Amazon Prime Video is een van de grootste shows waar we naar uitkijken. Nu is er de trailer.

Elke filmliefhebber heeft wel de Lord of the Rings-trilogie gezien. De filmreeks over de avonturen van hobbit Frodo en zijn makkers om het op te nemen tegen Sauron was een waar succes. Volgens velen zijn het drie van de beste films die ooit zijn gemaakt. Later kwam natuurlijk de Hobbit-reeks, maar daarna bleef het stil.

Lord of the Rings is terug

Inmiddels zijn we jaren verder en komt er eindelijk een nieuwe titel uit in die wereld. Amazon had bijzonder veel geld over voor de rechten en daardoor is het duurste serie ooit. Ook de productiekosten zijn zeker niet goedkoop, zien we in de nieuwe trailer. Het ziet er spectaculair uit.

Amazon Prime Video heeft nu besloten om de teaser trailer van de nieuwe Lord of the Rings-serie, oftewel The Rings of Power online te gooien. In de teaser zien we wonderschone landschappen het nodige drama en een echte fanastiewereld, inclusief mythische wezens. De echte actie is nog niet echt in beeld, maar wat we nu zien belooft al een enorme hype.

De trailer

De trailer laat een eerste indruk achter over wat we kunnen verwachten van Lord of the Rings: The Rings of Power, maar echte context ontbreekt nog. Het is dan ook vooral speculeren wat de beelden van de serie zeggen over het verhaal. Zo is de grote vraag wanneer de show zich precies afspeelt in Middle Earth. We weten dat het duizenden jaren is voor de originele serie, maar dat is natuurlijk een vrij ruim begrip. Daarnaast zal een groep nieuwe en bekende karakters het gevecht aangaan met een groot gevaar.

We moeten helaas nog wel even wachten op de nieuwe Lord of the Rings-serie. Op 2 september gaat The Rings of Power in première op Amazon Prime Video.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen