Hoe je de M1 MacBook Air nu extra voordelig in huis haalt

Deals Jeroen Kraak 11 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Een laptop aanschaffen is een van de moeilijkste dingen die er is. Je hebt zoveel soorten, merken en specs dat je niet meer precies weet welke je moet kopen. Wellicht is de MacBook Air iets voor jou. Die is nu extra goedkoop bij Bol.com.

Eigenlijk heb je twee soorten laptops op de markt die door de meeste mensen worden gebruikt. Windows is natuurlijk het meest vertrouwd, maar sommige mensen vinden het veel fijner werken op Mac. Die laatste scoor je bij Bol.com nu extra voordelig.

De M1 MacBook Air bij Bol.com

Bol.com heeft nu de M1 MacBook Air in de aanbieding. Het apparaat komt uit 2020 en wellicht denk je dat het daardoor oud is en niet meer zo snel, maar dan heb je het mis. De M1-processor in deze MacBook Air levert nog steeds topprestaties. Het grote voordeel dat deze laptop iets ouder is, is dat je ‘m flink voordeliger op de kop kunt tikken bij Bol.com

Bij Bol.com is de MacBook Air 2020 nu 22 procent goedkoper dan normaal. De adviesprijs van de laptop ligt op 1.219 euro, maar dat betaal je nu niet meer. Nu kost die nog maar 949 euro. Goed, nog steeds een flinke som geld, maar je krijgt er wel enorm veel voor terug.

Topprestaties en een prima beeldscherm

Je vraagt je dan wellicht af wat dan precies. De M1-chip in de MacBook Air is ontzettend krachtig. Je draait er makkelijk grafische programma’s op zoals Photoshop. Daarnaast is die met een gewicht van 1,29 kilo simpel overal naartoe te nemen.

Maar dat zijn alleen de prestaties. Voor dat geld krijg je ook een prachtig 13.3-inch True Tone Retina beeldscherm, het Magic Keyboard en een batterij die tot 18 uur meekan op een volle lading. Zo hoef je jezelf nooit druk te maken of je ergens wel tussendoor kunt opladen als je onderweg bent.

Een prachtige laptop. (Afbeelding: Raymon Mens/OMT)

Natuurlijk is het besturingssysteem van een Mac wel even wennen als je Windows gewend bent. Toch gaat dat vrij snel en kun je snel niet meer zonder macOS Big Sur. Je bent dus snel up-to-date als je de MacBook Air bestelt.

Apple’s nieuwe MacBook gaat als de bliksem, maar wat kan hij nog meer?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen