Marvel lanceert geheime film na Avengers: Endgame

Tech Noah Korevaar 9 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Maak je geen zorgen, in dit artikel staan geen spoilers voor Avengers: Endgame. Die film draait ondertussen alweer twee weken in de bioscoop, dus we kunnen langzaam beginnen met vooruit kijken naar wat Marvel de komende tijd gaat doen.

De films na Avengers: Endgame

Het is een vreemde situatie: meer dan tien jaar aan films is met Endgame afgesloten. Technisch gezien hoort Spider-Man: Far from Home ook nog in Phase 3, maar daarna begint het feest weer opnieuw. Phase 4 wordt echt een frisse start, met zowel bekende als nieuwe gezichten.

Superhelden en teams die niet bekend zijn bij het grote publiek. Kevin Feige, hoofd van Marvel Studios, benadrukte onlangs al dat Marvel en Disney het namelijk allesbehalve op safe gaan spelen. En vergis je niet: Guardians of the Galaxy waren voor hun eerste film ook obscure superhelden.

We hebben al geruchten en casting-berichten voor verschillende films gezien. Een film gebaseerd op het kosmische superheldenteam The Eternals, een kung-fu Shang-Chi film, een vervolg voor Doctor Strange en een tweede Black Panther-film. Verder is er nog niks gelekt of aangekondigd.

Normaliter horen we het wel een flink stuk van tevoren als de release van een nieuwe film nadert. Marvel wil immers wel zijn marketingmachine ruim van te voren op gang brengen, zodat er voldoende hype rondom de film in kwestie gecreëerd kan worden.

Marvel Avengers film

Mysterieuze Marvel film

Eerder deze week maakte Disney bekend op welke data er de komende jaren Marvel films uit gaan komen. (Naast Star Wars en Avatar, maar daarover lees je hier meer).

Dit zijn de releasedata voor Marvel:

  • 1 mei, 2020 – Untitled Marvel
  • 6 november, 2020 – Untitled Marvel
  • 12 februari, 2021 – Untitled Marvel
  • 7 mei, 2021 – Untitled Marvel
  • 5 november, 2021 – Untitled Marvel
  • 18 februari, 2022 – Untitled Marvel
  • 6 mei, 2022 – Untitled Marvel29
  • 29 juli, 2022 – Untitled Marvel

1 mei 2020 is minder dan een jaar van nu. Oftewel, binnen een jaar komt er een Marvel film uit waarvan we nog geen flauw idee hebben wat het gaat worden. Enkel Disney zelf weet wat fans volgend jaar in de bioscoop gaan zien. De grote gebeurtenissen uit Avengers: Endgame zorgen ervoor dat Marvel nog een tijdje moet wachten met het promoten met de volgende films.

Fans die Endgame nog niet gezien hebben willen immers niet gespoild worden. Maar goed, wanneer gaan we dan wel ontdekken wat Disney van plan is? Logische momenten zouden San Diego Comic-Con in juli zijn, of Disneys eigen D23 Expo in augustus. Tot dan blijft het een kwestie van speculeren…

?Check ook: Avengers: Endgame streamen? Disney komt met details!

Meer Disney?

In onze podcast WantKast hebben we het niet alleen over het laatste en grootste technieuws van de afgelopen week, maar praten we je ook bij over bedrijven als Disney. In de meest recente aflevering van WantKast hebben we het bijvoorbeeld over de aankondiging van Disney Plus.

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen