Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 29 sep 2021

Populaire Marvel-game binnenkort gratis te spelen

Marvel’s Avengers is een game die vorig jaar uit is gebracht en enorm goed is te spelen. Mocht je de game gemist hebben en in het bezit zijn van een Xbox, dan hebben we goed nieuws.

Want op 30 september komt Marvel’s Avengers naar de Xbox Game Pass. Wanneer je daar een actief abonnement op hebt, dan kun je de game dus gratis aan je catalogus toevoegen.

Marvel’s Avengers gratis te spelen

De kans is groot dat wanneer je een Xbox hebt, deze Xbox Game Pass geactiveerd hebt. Want met dat abonnement krijg je sowieso toegang tot alle nieuwe games van Microsoft vanaf dag één. Op die manier kun je dus straks games als Forza Horizon 5 en Halo Inifnite makkelijk gaan spelen en heb je het jaarabonnement qua kosten er al snel uit. En dan heb je dus regelmatig games die je op deze manier ook kunt gaan spelen. Marvel’s Avengers is vanaf 30 september dus binnen het abonnement te spelen. Dan kun je hem gaan spelen op je Xbox, maar het is ook mogelijk om het avontuur op de pc te beleven. Of als je dat liever hebt, te streamen naar je smartphone. Kortom, genoeg mogelijkheden om de game te ontdekken.

Het gaat daarbij overigens om de complete ervaring. Dat betekent dat alles dat is uitgebracht voor Marvel’s Avengers op deze manier goed gespeeld kan worden. Enkel de content waarvoor je los hebt moeten betalen, zit niet in de game. Maar de nieuwe uitbreiding die je toegang geeft tot War for Wakanda en Black Panther zit er dus gelijk in. De game is in je eentje lekker om te spelen, maar komt eigenlijk nog beter tot zijn recht wanneer je hem samen met vrienden online gaat spelen. en dat is nu dus makkelijker.

Speciaal evenement

Naast het feit dat je Marvel’s Avengers dus gratis kunt gaan spelen, loopt er van 30 september tot en met 4 oktober ook nog een speciaal evenement. Om het eerste jaar van de game te vieren, krijg je vier keer zoveel XP tijdens die periode. Op die manier kun je je helden dus snel gaan levelen. Lees hier de review van de game.

[REVIEW] Marvel’s Avengers: Stuk leuker dan gedacht

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Populaire Marvel-game binnenkort gratis te spelen
Sluiten