Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 2 nov 2021

Nieuwe trailer van Morbius: wordt dit de meest duistere Marvel-film?

Sony heeft een nieuwe trailer naar buiten gebracht van Morbius. Verwacht een duistere Marvel-film met vampiers.

Michael Morbius ken je misschien wel als een van de slechteriken uit de Spider-Man-franchise. Net zoals Sony eerder deed met Venom, krijgt nu ook dit personage zijn eigen film. Om ons alvast in de stemming te brengen laat het Japanse bedrijf nu een spectaculaire trailer van de Marvel-film zien.

Dit is Marvel’s Morbius

In de nieuwe trailer van de film zien we hoe Michael Morbius een beangstigende transformatie ondergaat om genezing te vinden voor een bloedkwaal. Daarnaast is opvallend dat ook de naam van Venom wordt genoemd. Het wordt interessant om te zien hoe Sony werkt aan haar eigen Spider-Man-universum en hoe dit mogelijk ingepast gaat worden in het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Zelf beschrijft Sony de Marvel-film als volgt: “Dr. Morbius is ernstig ziek en kampt met een zeldzame bloedaandoening. Hij is erop gebrand om deze ziekte te overwinnen en anderen die er ook onder lijden te helpen. Wanhopig neemt hij een grote gok met een experimenteel geneesmiddel. Wat in eerste instantie een groot succes lijkt, blijkt al snel een remedie te zijn die mogelijk nog erger is dan de ziekte.”

Het karakter kwam in 1971 voor het eerst in de strips voor als een van de tegenstanders van Spider-Man. Later veranderde hij wat meer in een antiheld.

Jared Leto in de hoofdrol

De hoofdrol in de Marvel-film is voor Jared Leto. De acteur ken je wellicht al uit Suicide Squad en Zack Snyder’s Justice League. Daarin speelde hij The Joker, een rol die hij in een toekomstige film weer op zich gaat nemen. Natuurlijk speelde acteur ook in andere grote films zoals Blade Runner 2049 en The Outsider. Bovendien zien we hem binnenkort als Paolo Gucci.

We wachten al een lange tijd op Morbius. De film stond oorspronkelijk gepland voor 10 juli 2020, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Daarna is de titel meerdere malen verschoven en staat nu in de planning voor 27 januari 2022.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe trailer van Morbius: wordt dit de meest duistere Marvel-film?
Sluiten