Zack Snyder heeft slecht nieuws voor fans Justice League

Films & Series Jeroen Kraak 7 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Zack Snyder heeft opvallende uitspraken gedaan over de toekomst bij DC Comics en Justice League. Het is slecht nieuws voor de fans.

De Justice League van Zack Snyder deed veel stof opwaaien. De superheldenfilm uit het DC Universe kwam een aantal jaar na de release met een nieuwe versie die was gemaakt door de regisseur. Deze kwam tot stand omdat fans online actievoerden om de film uit te brengen. Deze fans worden nu teleurgesteld.

Justice League het laatste kunstje voor DC Comics

Zack Snyder werkte de laatste jaren aan het DC-Universe, de tegenhanger van Marvel met daarin superhelden als Batman en Superman. Net zoals Marvel was het de bedoeling om van de DC-films een universum te maken waarin verhalen met elkaar in contact staan. Wel is het landschap van DC wat donkerder en ruwer.

In de vernieuwde Justice League liet Zack Snyder een aantal lijntjes open waarbij het DC-Universe verder kan worden uitgebouwd. Toch lijkt het er nu niet meer van te komen meldt de regisseur zelf. “We hebben ons best gedaan om alles uit het universum te halen. De waarheid is echter dat het niet lijkt alsof Warner Bros. dit verder wil zetten. Het is hun keus, want zij zijn de eigenaar van de titels. Ik ben echter blij hoe Justice League er nu uit ziet en ik ben super trots op deze acteurs. Wij spraken eerder met Zack Snyder over Justice League. Dat zie je in de video hieronder.

Zack Snyder heeft een nieuw project

Toch hebben de fans van de regisseur een alternatief. Over twee weken zie je Army of the Dead op Netflix. Deze zombiefilm is bedacht en geregisseerd door Zack Snyder. Er komt ook een animatie-serie en vermoedelijk nog wat meer films. Hierdoor komt de regisseur ook weer in een nieuw tijdperk in zijn carrière.

Hoe Warner Bros nu verder gaat met de DC-films is natuurlijk de grote vraag. Wel komen er verschillende Batman-films uit in 2022 met verschillende acteurs die de superheld spelen. Meer informatie leer je hier over.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen