Deze fantastische Marvel-serie lijkt een comeback te maken op Disney+

Films & Series Mark Hofman 8 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Toen Disney+ in het leven werd geroepen en Marvel-series op Netflix stopte, wisten we eigenlijk al genoeg. Populaire titels als Daredevil zouden een tweede leven krijgen op de nieuwe streamingdienst. Waar de komst van die serie tijdens San Diego Comic-Con al aangekondigd werd, lijkt nu er ook een tweede aan te komen. WANT-redacteur Mark Hofman schijnt licht op de zaak.

Van alle Marvel-series op Netflix was The Punisher voor mij het absolute hoogtepunt. Zekerheid voor een comeback is er officieel nog niet, maar actrice Rosario Dawson geeft me hoop. Hoop dat ik Jon Bernthal, die ik één keer mocht ontmoeten, terug zie keren als de meedogenloze Frank Castle.

Fantastische Marvel-serie terug op Disney+

Drie jaar, nadat er een einde kwam aan The Punisher lijkt de serie terug te keren. Rosario Dawson, bekend als Claire Temple uit verschillende Marvel-series, geeft namelijk een pittige hint. De actrice laat tijdens een panel op de Chicago Comic & Entertainment Expo, ook wel bekend als C2E2, weten:

The Punisher is happening again”

Reden voor enthousiasme is er zeker, maar voorzichtig ben ik wel. Rosario Dawson heeft in bijna iedere Marvel-serie een rol gehad, maar The Punisher was er niet één van. Het zou kunnen zijn dat een remake daar verandering in brengt, al weten we niet of Marvel aan haar de taak geeft de komst bekend te maken. Zeker gezien de populariteit van de serie en de hoop op een nieuw seizoen.

The Punisher Netflix
Frank Castle (Afbeelding: Netflix)

Kans op terugkeer is groot

Dat wil overigens niet zeggen dat de kans op een comeback van The Punisher klein is. In tegendeel zelfs. Gezien het, naast Daredevil, de populairste serie was zou Marvel wel dom zijn om deze kans te laten schieten. Al helemaal nu die eerste serie dus daadwerkelijk een tweede leven op Disney+ krijgt én het personage zelfs te zien was in Spider-Man: No Way Home.

Er zijn verschillende manieren waarop Disney en Marvel de comeback aan kunnen pakken. Al lijkt het mij in ieder geval duidelijk te zijn dat er geen andere optie is dan Jon Bernthal terug te laten keren. De acteur werd geroemd door zijn rol als Frank Castle. Terecht, want hij vulde het fantastisch in. En als Marvel besluit Charlie Cox en Vincent D’Onofrio terug te laten keren voor Daredevil, moeten ze bijna wel.

Wist je overigens dat HBO Max eind volgend jaar verdwijnt? In het onderstaande artikel leg ik het je allemaal uit en vertel ik je precies wat ik daar van vind:

HBO Max gaat verdwijnen: ‘Ja hoor, daar gaat je levenslange korting’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen